Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Vegetarisch
  1. Ja (7)
Prijs
  1. 17
    193
Merk
  1. Chocomel (7)
  2. Tony's Chocolonely (1)
  3. Zuivelrijck (1)

Chocolademelk

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

"

Kant-en-klare chocolademelk kopen bij 4UStore

Of het nu is voor een kinderfeestje of voor op de kerstmarkt: kant-en-klare chocomelk is een handige manier om snel koude of warme chocomelk aan te bieden. Bij ons kunt u kant-en-klare chocolademelk kopen van uiteenlopende merken, zoals Chocomel, Zuivelrijck en Globemilk. Alsook hebben we Tony's Chocolademelk, de chocomelk op basis van een van de meest geliefde chocoladerepen van Nederland. U kunt onze chocolademelk kopen in uiteenlopende pakken, gaande van kleine verpakkingen van 250 ml voor onderweg tot grote pakken van 1 liter.

Witte chocolademelk kopen bij 4UStore

Uiteraard kunt u bij ons zowel volle als halfvolle chocolademelk kopen op basis van melkchocolade, maar we zijn daarnaast ook een van de weinige leveranciers van pakken met witte chocomelk. Deze witte chocomelk is gemaakt op basis van witte chocolade, chocolade op basis van cacaoboter en zonder cacaopoeder. Deze chocolademelk kopen is een goed idee voor wie houdt van romige en zoete chocomelk met een aangename textuur. U kunt bij ons onder meer de witte chocolademelk kopen van Globemilk, dat hiervoor melk van Nederlandse landbouwers gebruikt.

Tony's chocolademelk online kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kunt u nu ook een pak of een brik chocomelk kopen van Tony's Chocolonely. Tony's Chocolonely is een producent van duurzame en 100% slaafvrije chocolade. De chocoladerepen van Tony's Chocolonely zijn ongelofelijk populair en dezelfde chocolade wordt nu ook gebruikt voor Tony's Chocolademelk. Tony's Chocolademelk komt in kleine pakken en is gemaakt op basis van fairtradecacaopoeder, fairtraderietsuiker en deels afgeroomde melk. Tony's Chocolademelk is lekker voor onderweg, heerlijk aan de ontbijttafel en onmisbaar op kinderfeestjes.

Alles voor uw chocolademelk kopen bij 4UStore

Wilt u kant-en-klare pakken met chocolademelk kopen of maakt u liever zelf uw eigen chocomelk? Voor ons maakt het niet uit, want wij hebben altijd een lekkere oplossing voor u in petto. Daarnaast verkopen wij alle benodigdheden om uw chocomelk te serveren en verder op smaak te brengen. Op de onderstaande pagina's vindt u dan ook heel wat producten waarmee u uw chocoladecreaties de kers op de taart bezorgt.

"