Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
 1. 29
  155
Merk
 1. Douwe Egberts (15)
Soort koffie
 1. Cafitesse (11)
Keurmerk
 1. UTZ Certificaat (3)

Cafitesse

Foto-tabel Lijst

1-12 of 15

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 15

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Niet enkel staan de cafitesse koffiemachines voor razendsnelle koffie zonder al te veel nonsens, die strategie is duidelijk ook terug te vinden in hun zeer gerichte selectie aan koffiebonen. Douwe Egberts kiest steeds voor de allerbeste cafitesse koffiebonen met verschillende varianten op basis van verschillende voorkeuren. Voor iedereen bestaat er wel een geschikt product. De keuze iets te ruim? Wij scheppen overzicht in een wereld vol razendsnelle en heerlijke koffiegeuren.

CAFITESSE: VERHEF KOFFIE TOT EEN WARE DELICATESSE

Bovenstaande koffievarianten zijn geschikt voor gebruik in combinatie met de luxueuze Cafitesse 50 en Cafitesse 51 koffiemachines van Douwe Egberts. Verschillende varianten, voor verschillende smaken. En uiteraard hebben wij ook alle extra's zoals koffiemelk in onze webwinkel beschikbaar. Nog op zoek naar een Douwe Egberts Cafitesse koffiemachine? Ook de koffiemachines van Douwe Egberts kunnen wij leveren. Steeds met een glimlach.

Over Douwe Egberts Cafitesse Compact Black Excellence

De Douwe Egberts Cafitesse Compact Black Excellence is een kleine koffiemachine die razendsnel, betrouwbaar en kostenefficiënt heerlijke koffie weet te zetten. Hij heeft een watertankoptie, waardoor hij universeel inzetbaar én verplaatsbaar is (zolang er maar een stopcontact in de buurt is). De Douwe Egberts Cafitesse Excellence  Compact Black koffiemachine kan zowel zwarte koffie als Décafé en Espresso zetten. Uniek is ook zijn optie om heet water te zetten, ideaal voor wie liever geniet van bijvoorbeeld een heerlijke muntthee. Hij is voornamelijk geschikt voor kleine gezelschappen en daarom ook uiterst praktisch en functioneel. Bijvullen en reinigen gaat bijvoorbeeld sneller dan ooit. En zijn uitgiftesnelheid? Zeker om over naar huis te schrijven. In slechts negen seconden heb je je heerlijke kop hartverwarmende koffie. In minder dan een minuut kan een volledige kan koffie gezet worden. En wat met heet water? De Cafitesse Excellence Compact Black is voorzien van een gescheiden wateruitfgifte om wateraantasting tegen te gaan*.

 • Handig, praktisch en uiterst functioneel;
 • Zeer snelle uitgiftesnelheid;
 • Kan enkel zwarte koffie en heet water zetten (geen melkvarianten)**;
 • Geschikt voor kleine tot middelgrote gezelschappen (5 - 15 gebruikers)***;
 • Zet tot 140 kopjes heerlijke koffie per uur;
 • Ideaal voor plaatsing aan de receptie of vergadertafel;
 • Kan ook heet water zetten (ideaal voor thee).

* Zie ook de specificaties onderaan deze pagina voor meer informatie over de mogelijkheden van de Cafitesse 50/51.

** Zijn melkvarianten noodzakelijk? Contacteer ons dan voor meer informatie over onze andere koffiemachines.

** Bij grotere groepen is mogelijks de Promesso koffiemachine aangewezen. Contacteer ons voor meer informatie of een individuele beoordeling op maat van uw noden en wensen.

De ideale Cafitesse koffie?

Op zoek naar de meest geschikte Cafitesse koffie? Afhankelijk van persoonlijke smaken en voorkeuren hebben wij een uitgebreid aanbod aan Cafitesse koffie beschikbaar. Wil je weten welke Cafitesse koffie het best bij jou past? Onderstaand overzicht zet je alvast op de goede weg.

# 1. Smooth Roast, Strong Roast of toch maar Medium Roast?

De benamingen 'Smooth Roast', 'Strong Roast' of 'Medium Roast' slaan eigenlijk op de productie (het branden van de bonen) en de daaruit voortvloeiende 'sterkte van de Cafitesse koffiebonen. Kies je bijvoorbeeld voor 'Smooth Roast', dan kies je uitdrukkelijk voor een lichte branding - met als resultaat een verfijnde, pure en zachte smaak. Ideaal voor de levensgenieter die de kleinste details en het fijnste onderscheid wensen te onderscheiden. 'Strong Roast' slaat daarentegen op een veel zwaardere mate van branding, waarbij je kiest voor een intense, sterke en kruidige afdronk. Geschikt voor wie koffie net dat tikkeltje meer mag zijn. En 'Medium Roast'? De Medium Roast Cafitesse koffiebonen vormen hét embleem van de gulden middenweg: een verfijnde, lichte smaak - met toch een aromatische afdronk.

 • Cafitesse Strong Roast: Het gaat om een kruidige en sterke koffie met een intense afdronk. Zijn geroosterde accenten maken het geheel extra pittig en intens. Het resultaat is een stevige en verrassende smaakervaring. De Cafitesse Strong Roast is beschikbaar in volgende uitvoeringen: 1 x 1,25 liter (+/- 240 kopjes) koffie en 1 x 2 liter (+/- 385 kopjes).
 • Cafitesse Medium Roast: Deze medium gebrande koffie op basis van Arabica- en Robusta-bonen staat garant voor een milde en subtiele koffiebelevenis met een aromatische en verfijnde smaak. Subtiliteit en verrassingen zijn hier duidelijk de kernwoorden. Net als de Cafitesse Dark Roast is ook deze variant verkrijgbaar in een 1 x 1,25 liter en een 1 x 2 liter-uitvoering (respectievelijk: 240 en 385 kopjes heerlijke Medium Roast Cafitesse koffie).
 • Cafitesse Smooth Roast: De Smooth Roast Cafitesse koffie vormt een heerlijke combinatie tussen soepelheid en mildheid. De aroma"s van zijn licht geroosterde koffiebonen zorgen voor een heerlijke en verfijnde ontspannende ervaring. Hij is vooral heerlijk als lichte cappuccino. Beschikbaar in een 1 x 1,25 liter (+/- 240 kopjes) en een 1 x 2 liter (+/- 385 kopjes)-uitvoering.

# 2. En wat als alleen het beste goed genoeg is?

Dan kies je toch voor de Cafitesse Delicate Roast! Voor de Cafitesse Delicate Roast werden alleen de beste en meest hoogwaardige Arabica koffiebonen uit Colombia, El Salvador en Brazilië geselecteerd. Het resultaat is een heerlijk koffie met enkele fruitige en bloemrijke accenten - waarlijk uniek in zijn soort. Of je hem nu zwart wilt of liever als zachte cappuccino, hij is en blijft overheerlijk. Net als onze andere Cafitesse koffieverpakkingen leverbaar in een 1 x 1, 25 liter (+/- 240 kopjes) en een 1 x 2 liter (+/- 385 kopjes)-uitvoering.

# 3. Décaf Roast: voor wie cafeïne een overbodige luxe is

Wens je te kunnen genieten van de heerlijke smaaksensatie van een Cafitesse, zonder de zo verhoopte cafeïne naar binnen te laten sijpelen? Dan is de décaf Roast Cafitesse van Douwe Egberts echt wat je zoekt. Hier kies je voor een verfijnde en aromatische koffie met een licht smaakkarakter: delicaat, vol van smaak en bovendien: arm aan cafeïne. In tegenstelling tot wat sommigen denken is ook bij deze décafé gebruik gemaakt van 100% gewassen bonen - enkel de cafeïne zelf werd achterwege gelaten. Afhankelijk van de verpakking kan gekozen worden voor 240 kopjes per verpakking ( 1,25 liter) of voor 385 kopjes per verpakking ( 2 liter).

# 4. Douwe Egberts Café Milc

Bij de beste koffie, mag enkel en alleen de beste koffiemelk geserveerd worden. Die visie bracht Douwe Egberts ertoe om haar eigen koffiemelk op de markt te brengen. De Cafe Milc van Douwe Egberts werd speciaal ontworpen om geconsumeerd te worden in combinatie met de Cafitesse koffie. Verschillende smaaktesten brachten dan ook dit koffiemelk als ultiem resultaat naar voren. Een geslaagd concept, of toch zeker als je het ons vraagt. Gemaakt van 100 % halfvolle melk heeft de Café Milc dan ook een volle en natuurlijke smaak. Onder andere bij een Latte Macchiato vinden wij de combinatie van deze koffiemelk met de Cafitesse Premium Prestige overheerlijk. De Café Milc van Douwe Egberts is verkrijgbaar in volgende uitvoeringen: 750 ml en 4 x 2 liter, afhankelijk van noden en aantal dagelijkse gebruikers.

Hoeveel koop ik idealiter aan?

Uiteraard rest uiteindelijk nog de vraag voor welke verpakking je kiest en in welke mate je abrupt voor die staffelkorting gaat. Alhoewel deze Cafitesse slechts zes weken bewaard kan worden in de koelkast, hoeft dit toch geen belemmering te vormen voor die zo gewilde staffelkorting. Immers: deze Cafitesse koffiebonen kunnen ook gewoon ingevroren worden waardoor ze uiteraard veel langer houdbaar blijven. De Cafitesse koffiebonen in deze webwinkel zijn verkrijgbaar in volgende uitvoeringen (van klein naar groot): 2 x 1,25 liter (2,5 liter); 2 x 2 liter (4 liter); en 6 x 2 liter / 8 x 1,25 liter (12 liter). Voor welke uitvoering je gaat zal dan ook gedeeltelijk afhangen van de koffieconsumptie in jouw onderneming. Een simpele vuistregel is: 7 a 8 gram koffie per persoon per kopje.

Opgelet: Koel te bewaren

Inderdaad, in tegenstelling tot pakweg koffiepads moet deze Cafitesse koel bewaard worden (de koelkast volstaat daarbij). In feite ben je enkel op deze manier zeker dat je echt kwaliteit aanschaft. En ook de criticasters onder ons weten we uiteraard gerust te stellen: bij de verzending van de Cafitesse in onze webwinkel houden we rekening met deze vereiste koeling. Daarom verzenden we de aangeschafte Cafitesse aan de hand van een uiterst stevige koelenvelop, voorzien van aanvullende koelelementen.

Opgelet bij het verplaatsen van de koffiemachine

Zoals eerder aangehaald is het compact formaat van de Cafitesse koffiemachine een groot voordeel ten opzichte van andere koffiemachines. Toch moeten we ervoor waarschuwen dat de boiler heet water kan bevatten. Daarom mag je de koffiemachine pas drie uur na uitschakeling verplaatsen opdat het hete water eerst kan afkoelen. Veiligheid is ook voor ons uitermate belangrijk.

Cafitesse Compact Black Excellence Specificaties

Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan onderstaande specificaties en eigenschappen.

 • Koffievariaties: Zwart, Espresso, Decafé
 • Capaciteit watertank: 3 liter
 • Uitgiftesnelheid: 7 seconden
 • Spanning: 230V / 50-60 Hz (netspanning)