Onze andere webshops

Koffiebonen

Foto-tabel Lijst

1-12 of 30

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 30

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Een warm hart voor koffiebonen

Die heerlijke geur van koffie in de ochtend, wie wordt er nu niet helemaal warm van? Eigenlijk zijn koffiebonen niets meer of niets minder dan de zaadjes van de vrucht van de koffieplant, maar dat doet niet ter zake. Wat vooral belangrijk is, is die heerlijke geur, het fantastisch aroma en die kleine diversiteit tussen de koffiebonen - die in feite toch een wereld van verschil kunnen maken. Benieuwd naar welke koffie het best bij jou past? Speciaal voor jou zetten we nog eens een en ander op een rij. Want jouw zintuigen, zijn ook voor ons belangrijk.

Douwe Egberts

Met koffiebonen van Douwe Egberts kies je voor een veelzijdige koffie met een verfijnd aroma. Denk bijvoorbeeld aan de fruitige en zachtbloemige accenten van de Excellent Aroma koffiebonen, of de Rode Aroma bonen die met passie en kennis van zaken gebrand zijn. Douwe Egberts kiest keer op keer voor kwaliteit door de bonen pas op het allerlaatste moment te verwerken, een en ander resulterende in koffiebonen die een echt 'thuis-gevoel' opwekken. Wie aan koffie denkt, denkt inderdaad iedere keer opnieuw aan Douwe Egberts.

Café Auberge: een heerlijke melange

Wie kiest voor kwalitatieve koffiebonen, maar toch ook een lagere prijs wenst - die is bij Café Auberge vast en zeker op de juiste plaats. Café Auberge staat niet voor niets bekend om zijn uiterst goede prijs-kwaliteitsverhouding. En wij kunnen het garanderen: de uiterst verfijnde melange van de beste en lekkerste Arabica koffiebonen zorgt voor een verfijnd en aangenaam mild karakter - een waarlijke smaaksensatie zoals je het keer op keer zou willen beleven. Alle bonen werden zorgvuldig gebrand en het geheel is als dusdanig afgewerkt om te resulteren in een ideale crème-laag. De koffiebonen van Café Auberge zijn verkrijgbaar in zakken van 1 kilogram en uiteraard geldt ook hier onze uiterst voordelige staffelkorting.

Kimbo: espresso voor levensgenieters

Kimbo koffie wordt geproduceerd in Napels, niet voor niets dé bakermat van de beste espresso. Tot op de dag van vandaag heerst er nog steeds een echte espressocultuur onder de Napolitanen. Met Kimbo koffiebonen haal ook jij die fantastisch verfijnde cultuur in huis. Met dank aan de koffiebonen van Kimbo kan je nu écht de pure kracht en intensiteit van Napels, haar Vesuvius en Café Kimbo tot een explosief heerlijke mix laten komen. Inderdaad een duurder merk, maar nergens anders zal je voor betere kwaliteit komen te staan.

Koffiebonen: een natuurproduct voor natuurlijk verfijnde mensen

Ten slotte hebben ook wij voortdurend aandacht voor het ruimer beeld. Niet enkel kiezen wij keer op keer voor ecologisch verantwoorde producten, bovendien zijn ook wij voorstander van een eerlijke handel waarbij lokale koffieplantages ook een deel van de koek krijgen. U toch ook? Om die reden hebben wij uiteraard ook fairtrade original espresso koffiebonen opgenomen in ons assortiment. Met deze koffiebonen bouw je mee aan een eerlijke handel en een betere wereld. Een wereld waarin harde werkers, ook hard geld krijgen voor hun heerlijke koffie. En dat alles zonder in kwaliteit te moeten inboeten: ook hier kies je voor een heerlijke melange met een uiterst verfijnde afdronk.Neem ook kijkje bij de senseo strong, cafitesse koffie medium roast, Cafe Auberge het zijn echte aanraders! Of bekijk de koffiebonen aanbieding.