Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Medium roast

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

"

Medium roast-koffie kopen bij 4UStore

De smaak van koffie wordt voor een groot deel bepaald door de gekozen koffiebonen en het zetproces, maar ook de branding speelt een niet onbelangrijk rol. Hierbij heeft u de keuze tussen light-, dark- en medium roast-koffie. Terwijl de light-branding de natuurlijke en subtiele smaak behoudt, kiest de dark-branding voor een bitter een volle smaak. Medium roast-koffie zit er dan weer mooi tussenin. Bij ons kunt u medium roast-bonen van verschillende merken kopen.

Lichtzure koffiebonen met een bittere afdronk en een vol aroma

Bij medium roast-bonen zijn de koffiebonen iets langer gebrand dan bij de light-branding, maar minder lang dan bij de dark-branding. De medium roast-bonen zullen dan ook iets donkerder ogen dan bij de light-branding, maar minder donker dan bij de dark-branding. Op de medium roast-bonen is, in tegenstelling tot bij de dark roast-koffiebonen, geen olielaagje te vinden. Dit komt doordat de temperatuur tijdens het branden onvoldoende hoog opliep. De natuurlijke koffiesmaak is nog steeds te herkennen, maar ook lichtzure en bittere aroma's en een vollere body zijn herkenbaar. Er zijn verschillende producenten die deze koffiebonen op de markt brengen. De bekendste keuze is misschien wel de Medium Roast Douwe Egberts. Daarnaast verkopen we ook de medium roast-koffie van Mocca d'Or, van ÚS Kofje en Fair! Bij deze laatste gaat het om biologische, fairtradekoffiebonen.

Online koffiebonen kopen bij 4UStore

Bij 4UStore vindt u niet alleen medium roast-bonen, maar ook talloze andere koffiebonen waar u vast van zult genieten. Op de onderstaande pagina's vindt u de producten van een aantal bekende producenten van koffiebonen terug. Deze producenten maken uiteenlopende koffiebonen en garanderen een constante kwaliteit. Hun producten zijn in grootverpakkingen te verkrijgen en er worden staffelkortingen toegekend.

"