Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 26
    74
Merk
  1. Favor (8)
  2. Senseo (13)
Soort koffie
  1. Koffiepads (7)

Koffiepads

Foto-tabel Lijst

1-12 of 21

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 21

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Senseo koffiepads: jouw verwenmoment

Ook jij kan zo hard genieten van een heerlijk kopje koffie, op eender welk moment van de dag? Liefst zonder al te veel moeite? Met de Senseo koffiepads heb je in geen tijd opnieuw een heerlijk kopje koffie - en dat met slechts een enkele druk op de knop. De verfijnde melange van de Arabica bonen in deze Senseo koffiepads weet keer op keer te zorgen voor een heerlijk smeuïg kopje koffie, vol van karakter, dat moeiteloos jouw kopje vult. Senseo koffiepads mogen met andere woorden niet in jouw keuken of kantine ontbreken.

Wat zijn koffiepads?

Het woord zelf is in feite een combinatie tussen twee Engelstalige woorden (coffee en pads). Het Engelse woord 'pad' betekent letterlijk 'kussentje'. Het is in dat kussentje dat de koffie zich bevindt. Door water doorheen deze pads te laten stromen krijgt men op een snelle en zeer efficiënte manier meteen een kopje koffie. Zowel de steeds ideaal afgewogen dosering als de houdbaarheid van de pads hebben ervoor gezocht dat deze pads binnen de kortste keren de koffiemarkt wisten te veroveren. We schrijven 2001: het was Douwe Egberts die voor het eerst dergelijke pads ontwikkelde. Sinds 2006 zijn er ook andere concurrenten toegelaten op de markt. Koffiepads zijn 'hipper' dan ooit tevoren.

Senseo (De)Caf Koffiepads

Door te kiezen voor Decaf koffiepads heb je niet alleen voortdurend jouw koffie bij de hand, bovendien moet je je helemaal geen zorgen maken over jouw dagelijkse hoeveelheid cafeïne. Toch bevatten deze koffiepads wel degelijk een melange van (medium) gebrande Arabica koffiebonen, maar door het specifiek productieproces wordt de cafeïne zelf er simpelweg uit gefilterd. Op deze manier kan je dan ook genieten van de heerlijkste koffie, waarbij je het ontbreken van cafeïne nooit zal smaken. Toch jouw dagelijkse portie cafeïne nodig? Uiteraard hebben wij ook gewone koffiepads opgenomen in ons assortiment.

Mild Roast of Dark Roast

Beide termen slaan op het feitelijk productieproces van deze koffiepads. Bij milds roast zijn de koffiebonen zelf uiteraard veel milder gebrand dan bij dark roast. Dit heeft een effect op de volheid van de smaak, waarbij mild roast dan uiteraard in een mildere smaak en afdronk resulteert. Om zowel u als uw bezoekers een zo breed mogelijk assortiment aan te kunnen bieden, hebben wij uiteraard beide varianten opgenomen in ons assortiment. Op deze manier vind je steeds wat je zoekt.

Aanrader

Wat wij persoonlijk dan weer een echte aanrader vinden, zijn de Douwe Egberts Senseo mocca koffiepads. Met deze koffiepads kies je voor jouw vertrouwd heerlijk kopje koffie, maar dan met een andere 'touch'. Deze uitgesproken koffie heeft een pittige smaak gecombineerd met een uiterst krachtig aroma. Het is gemaakt op basis van donker gebrande koffiebonen, strikt geselecteerd door de meester koffiebranders van Douwe Egberts. Het is de liefde voor hun vak en hun jarenlange expertise die van de Douwe Egberts Senseo Mocca Koffiepads een waar succes weten te maken. Hun altijd constante volle smaak zorgt iedere keer opnieuw voor een echt thuisgevoel, waar je ook bent.Ja, de Douwe Egberts Senseo Mocca Koffiepads hebben ons duidelijk weten te overtuigen - u toch ook?  Neem ook kijkje bij de senseo strong, cafitesse koffie medium roast, Cafe Auberge het zijn echte aanraders! Of bekijk de koffiebonen aanbieding.