Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Pickwick thee

Foto-tabel Lijst

1-12 of 51

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 51

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Pickwick thee kopen bij 4UStore

Het moet een van de bekendste theemerken in Nederland zijn: Pickwick. Het is vooral bekend omwille van z’n standaard Engelse thee, maar in de praktijk heeft het zoveel meer te bieden. Hieronder vind je meer informatie over de verschillende soorten Pickwick thee en hoe je met jouw keuze voor Pickwick thee bouwt aan een eerlijkere en duurzamere wereld.

De verschillende soorten Pickwick thee

De meest bekende Pickwick thee is, in Nederland althans, de English blend. Het is een thee met een zachte smaak, zoals wij het graag drinken. Reken hiernaast ook op een ruim assortiment aan groene Pickwick thee, al dan niet voorzien van fruitige toevoegingen zoals Cranberry. Ook de fruitige thee van Pickwick, zoals de Pickwick thee met aardbei of sinaasappel, is voor velen een favoriet. Tot slot zijn er de Pickwick Seasons specials, zoals de Pickwick thee wintergloed.

Waarom je voor thee Pickwick kiezen moet

Zijn heerlijke smaak en hoogwaardige kwaliteit speelt uiteraard een belangrijke rol. Toch zijn er nog een aantal andere redenen waarom je voor de Pickwick thee kiezen moet. Het duurzaam karakter van de Pickwick thee speelt daar onder andere een belangrijke rol in. Zo verwerkt men bij Pickwick thee UTZ-gecertificeerde thee in alle producten. Ongeveer 45% van het totale volume aan thee is UTZ-gecertificeerd. Hiernaast werkt men samen met andere bedrijven om een gezonde en sociaal rechtvaardige theesector in het leven te roepen. Tot slot is er ook nog eens het Corporate Responsibility Programma van Douwe Egberts, waarbij Pickwick bouwt aan thee met respect voor het milieu.

Ben je op zoek naar duurzame thee? Kies dan voor de Fairtrade Pickwick thee, zoals de Pickwick munt Fairtrade thee. Hier bouw je nog meer een eerlijke handel, goede werkomstandigheden en gunstige sociale omstandigheden. Verschillende producten van Pickwick zijn voorzien van zo’n Fairtrade International certificaat.