Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 12
    49
Merk
  1. Pickwick (9)
Keurmerk
  1. UTZ Certificaat (4)

Pickwick Tea Master Selection

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

"

Pickwick Tea Master Selection: exclusieve thee voor veeleisende consumenten

Pickwick Tea Master Selection is een exclusief assortiment thee, speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik. Deze thee is UTZ-gecertificeerd, wat betekent dat de thee op een duurzame manier is geteeld en dat de rechten van de plaatselijke boeren worden beschermd. De thee van Pickwick is tevens Rainforest Alliance-gecertificeerd, wat betekent dat er ook rekening is gehouden met het milieu.

Selectie van uitmuntende smaken

Pickwick Tea Master Selection biedt een brede selectie aan smaken, waaronder Rooibos Vanilla, Earl Grey, Forest Fruit, Ginger Tea, Mint Tea, Green Tea Lemon, Green Tea Pure en English Breakfast. Al deze opties zijn Rainforest Alliance-gecertificeerd, zodat horecaprofessionals kunnen genieten van de heerlijke smaken terwijl ze ook nog eens bijdragen aan een duurzamere wereld. Het gaat om delicate smaken die met veel zorg zijn samengesteld door de theespecialisten van Pickwick. De thee is verkrijgbaar in een speciale theekist waarmee het op een professionele manier aan uw gasten kan worden gepresenteerd. Hierdoor kan de horecaprofessional zijn gasten een echte theebeleving bieden.

Ook te verkrijgen bij 4UStore

Met Pickwick Tea Master Selection kunt u als horecaprofessional uw gasten een exclusieve en duurzame theebeleving bieden, terwijl u op een mooie manier bijdraagt aan een duurzamere wereld. We bieden hiervoor ook aanvullende producten, zoals assortimentsboxen, theesiroop, theeglazen, theeschotels, honey spoons en nog veel meer. Hierdoor ligt een complete theebeleving altijd binnen handbereik. Meer informatie over deze aanvullende producten vindt u op de hieronder weergegeven pagina’s.

"