Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Vruchten thee

Foto-tabel Lijst

1-12 of 36

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 36

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
"

Vruchtenthee kopen bij vruchtenthee-groothandel 4UStore

Bij thee denken we natuurlijk al snel aan de theeplant die verantwoordelijk is voor de geliefde groene en zwarte thee. Toch kan er ook van kruiden, bloemen en vruchten thee worden gemaakt. Producenten hebben het dan over vruchtenthee of over een thee-infusie. Omdat de vruchten niet afkomstig zijn van de theestruik camellia sinensis mag het namelijk niet gewoon thee worden genoemd. De naam is misschien anders, maar het is net zo lekker en heel geliefd.

De vele voordelen van vruchtenthee

Net als echte thee heeft ook deze thee op basis van vruchten veel voordelen te bieden. En dat is meteen ook de reden waarom vruchtenthee kopen zo'n goed idee is. Veel vruchten, kruiden, planten en bloemen zitten namelijk boordevol nuttige stoffen die ons lichaam goed kan gebruiken. Daarnaast bevat deze thee geen cafeïne en is het dus ook geschikt voor kinderen of om er 's avonds van te genieten. Bovendien kunt u zoveel soorten vruchtenthee kopen, dat afwisselen geen probleem is en er altijd wel een variant is die in de smaak valt. Het is een uitstekend alternatief voor frisdrankjes en het bevat veel minder suiker.

Online vruchtenthee kopen bij vruchtenthee-groothandel 4UStore

4UStore is een vruchtenthee-groothandel met een wel heel ruim assortiment. Wij verkopen onder andere de theeproducten van Bradley's, Lipton, Pickwick, Princess en Tea of Life. We hebben bovendien een ruim UTZ- en fairtradegecertificeerd assortiment van theeproducten. U kunt talloze soorten vruchtenthee kopen bij deze vruchtenthee-groothandel. U kunt bijvoorbeeld vruchtenthee kopen op basis van bosvruchten, maar ook citroeninfusies, aardbeithee, sinaasappelthee en rooibos behoren tot de mogelijkheden. Zoals u het van een vruchtenthee-groothandel mag verwachten, koopt u uw favoriete thee in extra grote hoeveelheden in en rekent u daarbij op extra scherpe prijzen. Dankzij onze staffelkortingen, die we automatisch verrekenen bij de bestelling, neemt de korting toe naarmate u meer bestelt.

Nog meer thee kopen bij vruchtenthee-groothandel 4UStore

4UStore is meer dan alleen een vruchtenthee-groothandel. Wij verkopen alles voor kantines en horecaondernemers en hebben een heel compleet theeassortiment. Zo kunt u bij ons niet alleen vruchtenthee kopen, maar ook groene thee, zwarte thee, kruidenthee en dergelijke meer. Daarnaast hebben we alles om de thee op smaak te brengen en verkopen we stijlvolle theeglazen om alles op een mooie manier te presenteren. Op de onderstaande pagina's vindt u een aantal producten terug die wellicht interessant voor u zijn.

"