Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Snoep

Foto-tabel Lijst

1-12 of 567

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 567

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Snoep bestellen bij 4UStore

Speciaal voor in de kantine kan je bij 4UStore nu ook snoep bestellen. Het aanbod aan snoep is heel groot en omvat ook bulkverpakkingen die zich vooral schikken voor gebruik in snoepwinkels of in snoepautomaten. Uiteraard zijn ook de kleinere snoepzakken en portieverpakkingen gewoon in ons assortiment beschikbaar. Welke snoep bestellen kan bij 4UStore? Neem vooral even een kijkje in ons assortiment of lees hier een en ander grondig door.

Bulkverpakkingen snoep online bestellen

Speciaal voor snoepwinkels of -verkooppunten kan je bij 4UStore ook snoep bestellen in kilozakken. Het gaat hierbij om de bekende en de minder bekende snoepen, gaande van de Napoleon Fruitmix tot de heerlijke matjes van Katja. De kleinste zakken hebben een inhoud van 1 kilogram, maar bij 4UStore kan je ook snoep bestellen in zakken van 5 kilogram of meer. Kijk steeds goed na hoeveel zakken er zich in een doos bevinden, want het gewicht kan wel heel snel oplopen.

Wanneer we snoep bestellen in kilozakken verwachten we dat het snoepgoed voldoende snel verkoopt. Is dit niet het geval? Dan hoef je het snoepgoed nog niet automatisch uit het aanbod te schrappen. Eventueel kan je ook kleinere hoeveelheden snoep bestellen. Bij 4UStore kan je daarom snoep bestellen in siloverpakkingen van 150 stuks.

Welke snoep kopen bij 4UStore?

Bij 4UStore kan je verschillende soorten snoep bestellen. In onze snoepzakken, -silo’s en -kilozakken vind je bijvoorbeeld alle klassieke zoete en zure snoepen die we in Nederland gewoon zijn. Hiernaast hebben we ook een ruim aanbod aan mondverfrissing, gaande van (peper)muntjes tot kauwgom en zelfs keelpastilles. Liever geen klassiek snoep bestellen maar heb je een voorkeur voor drop? Niet geheel onverwacht hebben we ook een ruim assortiment aan dropproducten. Voor de kleinsten kan je dan weer aangepast snoep bestellen en vind je de heerlijke lolly’s met fruitige of minder fruitige smaken.

Met zo’n aanbod kan je toch niet anders dan jouw snoep bestellen bij 4UStore?

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@kantinewinkel.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
KiyOh

8,6 / 10

Gebaseerd op 831 beoordelingen

skinsense bv "erg snel met leveren"

3 jul. 2019