Onze andere webshops

4UStore huismerk papier

Foto-tabel Lijst

1-12 of 14

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 14

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Papieren doekjes en wc papier bestellen van huismerk 4UStore

Het is een fabeltje dat u voor kwalitatieve papieren doekjes alleen voor duurkoop hoort te kiezen. Nu kunt u bij ons extra goedkoop maar kwalitatief wc papier bestellen. U kunt niet zomaar wc papier bestellen want het gaat om papieren doekjes van ons eigen huismerk. Op die manier bent u zeker van de kwaliteit zoals u het al langer van ons gewoon bent.

Kwalitatief maar goedkoop wc papier bestellen

Nu kunt u bij 4UStore ook papieren doekjes en wc papier bestellen van ons eigen huismerk. Omdat we de productie zelf uitvoeren, kunnen wij onze prijzen heel competitief houden terwijl we altijd zelf de uitstekende kwaliteit garanderen. De papieren doekjes van 4UStore zijn sterk en tegelijk ook zacht, waardoor het niet hoeft onder te doen voor de kwaliteit van de veel duurdere A-merken. U kunt alle verschillende soorten papieren doekjes en wc papier bestellen en dit in een één- of tweelaagse uitvoering.

Ecologisch verantwoord wc papier bestellen bij 4UStore

Het wc papier bestellen van 4UStore is eveneens een duurzame keuze. Ons assortiment bestaat vrijwel volledig uit papieren doekjes op basis van recycled tissue. Niet voor niets dragen al onze papieren doekjes het EU Ecolabel. Dit is een betrouwbaar milieukeurmerk van de Europese Unie dat criteria oplegt die betrekking hebben op de volledige levenscyclus van onze papieren doekjes, namelijk van de grondstoffen tot de productie en de afvalstromen. Dankzij onze keuze voor grootverpakkingen beperken we bovendien ook de impact van het transport. Doet u mee en gaat u meteen extra veel wc papier bestellen? Wanneer u meteen een pallet papieren doekjes koopt, geniet u van een mooie staffelkorting! Op die manier is ons wc papier bestellen nog voordeliger en duurzamer.

Wilt u duurzaam wc papier bestellen? Dan doet u er inderdaad goed aan om de papieren doekjes van het huismerk 4UStore te kiezen. Ontdek ons aanbod en laat u verrassen door de uitmuntende kwaliteit.

Meer dan alleen wc papier bestellen bij 4UStore

Bij Kantinewinkel kunt u niet alleen wc papier bestellen, maar vindt u ook diverse andere non-foodproducten. Neem daarom ook even een kijkje op onderstaande pagina’s waar u eveneens handige non-foodproducten vindt: