Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Winter artikelen

Foto-tabel Lijst

1-12 of 13

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 13

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Uw auto voorbereiden op de winter: stel uw eigen auto-winterset samen

Tijdens de wintermaanden hebben vierwielers het altijd een beetje lastiger. Daarom is de auto voorbereiden op de winter zo belangrijk. Tegelijkertijd raden we aan om een auto winterset aan te schaffen of samen te stellen. Een goede auto winterset helpt allerlei winterse problemen te voorkomen, maar bevat ook enkele redmiddelen voor als het echt niet wil lukken. Bij ons vindt u alvast alle benodigdheden voor het samenstellen van uw eigen auto winterset. Zoals steeds rekent u daarbij op onze scherpe tarieven en onze voordelen voor accounthouders.

Alles wat u nodig heeft voor een auto winterset

Er zijn een aantal dingen die niet mogen ontbreken in een auto winterset. Belangrijk is bijvoorbeeld een autohoes, omdat een autohoes winter en vorst helpt te overwinnen. Een autohoes beschermt bovendien de auto tegen smurrie en sneeuw. Ook kunt u ervoor kiezen om met een antivorstdeken uw voertuig te beschermen. U voorkomt dan dat uw voertuig bevriest. Voor uw ruiten kunt u uiteraard niet zonder een antivorstscherm. Dergelijke antivorstschermen zijn bij ons in verschillende afmetingen te verkrijgen. Het gaat om kwaliteitsvolle exemplaren, waardoor u net als met de autohoes winter na winter trotseert.

Uw auto voorbereiden op de winter met 4UStore

Niet alleen bieden we preventieve oplossingen aan. Ook wanneer u ondanks de genomen voorzorgsmaatregelen toch tegen problemen aanloopt, zult u blij zijn om onze oplossingen in uw auto winterset aan te treffen. Krijgt u ondanks het gebruik van een antivorstscherm- of deken toch met bevroren ruiten te maken? Kies dan voor een antivriesspray of maak gebruik van onze ijskrabber. Bij startproblemen kunt u dan weer niet zonder een startkabelset of een goede startspray. Ook dit zijn producten die niet mogen ontbreken in uw auto winterset. Wilt u eerst nog even uw auto voorbereiden op de winter? Neem dan een kijkje op de onderstaande pagina's waar u nog meer handige producten vindt.