Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
 1. 1
  23
Merk
 1. BWV (3)
 2. Carpoint (2)
 3. Merkloos (1)
 4. Unger (4)
 5. Vikan (2)
 6. Vileda (1)
Type schoonmaakmateriaal
 1. Wisser (11)

Wissers

Foto-tabel Lijst

1-12 of 13

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 13

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Uw vloerwissers of raamwisser kopen bij 4UStore

Een raamwisser is speciaal gemaakt om uw ruiten extra schoon te houden. Een raamwisser zorgt voor minder strepen op de ruiten en zal er ook voor zorgen dat alles er weer zo goed als nieuw uit gaat zien. De wissers zijn niet alleen beschikbaar voor de ruiten maar ook voor de vloer. Hier spreken we van vloerwissers. Deze vloerwissers zullen snel al het water verplaatsen. Bekijk hierboven al onze vloerwissers of kies er uw favoriete raamwisser uit. Dat dat misschien wel de Unger wisser zal zijn? Dat is de logica zelve!

Ontmoet de Unger wisser

Speciaal voor de professionele glasreiniger vindt u bij 4UStore de Unger wisser. De Unger wisser is een raamwisser met ergonomische handgrepen. Dankzij het speciale vergrendelingssysteem kunt u eenvoudig de rail en het wisselrubber van de Unger wisser vervangen. Ook deze rails en rubbers zijn, net zoals de Unger wisser, verkrijgbaar in onze shop. Het wisserrubber komt met verschillende hardheidsgraden en is geschikt voor uiteenlopende temperaturen. U gebruikt een Unger wisser met een zacht wisserrubber bijvoorbeeld voor gebruik bij koude temperaturen op oneffen oppervlakken. De Unger wisser in combinatie met het harde wisserrubber is dan weer ideaal voor warmere temperaturen en gladde oppervlakken zoals ruiten.

Professionele vloerwissers of een raamwisser kopen bij 4UStore

Niet alleen vindt u hier de Unger wisser maar ook talloze andere vloerwissers. Deze vloerwissers of vloertrekkers zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, gaande van een model met een lengte van 35 centimeter tot vloerwissers met een lengte van 75 centimeter. Wat de raamwisser betreft is er natuurlijk de Unger wisser, maar ook een speciale raamwisser met lange steel en natuurspons voor het reinigen van auto-, boot- en camperramen. Een kleine raamwisser voor de wagen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Eenvoudig glazenwassen met 4UStore

Naast uw vloerwissers en de Unger wisser, uw favoriete raamwisser, vindt u bij 4UStore alle andere benodigdheden voor het wassen van ramen. Bekijk dan ook volgende pagina’s en bestel meteen alle benodigdheden voor de professionele glazenwasser: