Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Disposables

Foto-tabel Lijst

1-12 of 96

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 96

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Disposables – wellicht beter bekend als wegwerpservies en bestek - komen altijd van pas. Denk aan verjaardagen, barbecues en cateringfeesten en festivals. Ze zijn relatief goedkoop en besparen u een hoop tijd en opruimen en afwassen. In onze webshop vindt u borden, drinkbekers, bestek, roerstaafjes, rietjes, plastic glazen en –bakjes en plastic folie en tasjes die veel gebruikt worden om take away-maaltijden in te verpakken. Wij bieden een breed en diep assortiment met zowel de premium als budgetmerken. Bovendien leveren wij ook biologisch afbreekbare alternatieven. Scherpe prijzen gecombineerd met snelle levertijden en een uitzonderlijke service. Dat is waar wij voor staan.

Wegwerpservies voor wegwerpprijzen

Feestjes, etentjes, festivals of andere festiviteiten: de drank vloeit rijkelijk en die heerlijke burgers worden feestelijk opgeschrokt. Fantastische tijden, tot daags nadien de afwasberg je opwacht. Wegwerpservies en wegwerpbestek (zogenaamde disposables) vormen hier de oplossing. Wij beschikken dan ook over een breed assortiment aan disposables in functie van uw vereisten. Dat  wegwerpbestek en -servies uiterst handig zijn, dat weten we allemaal – maar toch gaan er nog steeds heel wat misverstanden gepaard met deze disposables. Wij helpen ze voor u graag de wereld uit.

Misverstand 1: Disposables zijn slecht voor het milieu

Uiteraard rust er steeds een druk op de omgeving en het milieu – ons ga je dat zeker niet horen ontkennen. Toch verdient ook dat enige relativering. Ten eerste zal jouw wegwerpservies waarschijnlijk een kleinere druk uitoefenen dan wat je met jouw wegwerpbestek verorbert. Voedingsproducten en met name vlees zijn heel vaak een pak nadeliger voor het milieu. Bovendien kiezen wij ook resoluut voor ecologisch verantwoorde alternatieven, zoals onze kartonnen uitvoeringen en ons biologisch afbreekbaar assortiment aan wegwerpservies.

Misverstand 2: Disposables kosten geld, het eigen servies heb ik al

Heel kortzichtig bekeken klopt dit wel, maar in de praktijk zit dat uiteraard toch iets anders. Het is inderdaad zo dat wegwerpservies en wegwerpbestek niet gratis zijn, maar heel vaak is het wel bijna zo. Het is trouwens niet zonder reden dat de meeste cateraars een waarborg vragen voor hun glazen, op ieder feestje (zeker waar ook alcohol vloeit) sneuvelt wel een gedeelte van het servies. Bovendien houd je daarbij nog geen rekening met eventuele reinigingskosten (ook de vaatwasser verbruikt zowel energie, water als vaatwastabletten).

Misverstand 3:  Plastic wegwerpservies kan men niet recyclen

Ook dit misverstand horen we vaak opduiken, alsook volkomen onterecht. Plastic wegwerpservies en wegwerpbestek worden meestal gemaakt van kunststof, en dat valt perfect te recyclen. Ook na gebruik is het nog steeds een veelzijdig en vlot bruikbaar materiaal. Dergelijke disposables worden gewassen, tot korrels gemalen en omgesmolten tot nieuwe producten. Stellen dat ze niet te recyclen zijn is dus huichelachtig.

Besluit: Er is geen probleem met sporadisch gebruik van disposables

Wegwerpservies en wegwerpbestek zijn handig, makkelijk en goedkoop. Vooral voor sporadische feestelijkheden zijn ze uiterst redzaam. In ons assortiment wegwerpservies en wegwerpbestek werden ook biologisch afbreekbare alternatieven opgenomen om tegemoet te komen aan allerhande ecologische nadelen. Hoe dan ook hoef je je geen zorgen te maken over je ecologische voetafdruk: zolang je dergelijke disposables slechts uitzonderlijk gebruikt en recyclet is er geen probleem te bespeuren.  

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@kantinewinkel.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
KiyOh

8,6 / 10

Gebaseerd op 675 beoordelingen

Annie "Toen le levertijd langer bleek te zijn dan verwacht,kreeg ik netjes een telefoontje"

15 dec. 2018