Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Z-vouw handdoekjes

Foto-tabel Lijst

1-12 of 14

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 14

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Z-vouw papieren handdoekjes kopen bij 4UStore

Iedere handdoekdispenser werkt op zijn eigen manier en heeft nood aan een ander type papieren handdoekjes. De populairste soort papieren handdoekjes zijn hierbij de Z-vouw papieren handdoekjes. Dergelijke papieren handdoekjes met Z-vouw zijn bij 4UStore verkrijgbaar in diverse merken en verschillende lengtes. Over het algemeen gaat het wel telkens om een rugbreedte van 11,5 centimeter. Bij twijfel over de geschiktheid van de papieren handdoekjes, neem je de specificaties van jouw handdoekdispenser door. Uiteraard kan je ook steeds onze klantendienst contacteren voor meer informatie.

Kenmerken van de Z-vouw

De populariteit van de Z-vouw papieren handdoekjes heeft uiteraard veel te maken met de functionele kenmerken van die Z-vouw. De Z-vouw wordt hierbij ook wel eens de zigzagvouw genoemd. Bij zo’n zigzagvouw zijn de onderste laag van het ene doekje en de bovenste laag van het volgende doekje steeds in elkaar gevouwen. Wanneer je met andere woorden het ene papieren handdoekje neemt, komt het volgende doekje automatisch mee. Zo leggen de papieren handdoekjes zich automatisch goed. Dit heeft verregaande voordelen, zowel op vlak van gebruiksgemak als hygiëne. Door het aantal aanraakpunten te verminderen, is kruisbesmetting niet mogelijk. Zo bouwen Z-vouw papieren handdoekjes mee aan een hygiënische sanitaire omgeving.

De soorten Z-vouw papieren handdoekjes

Er zijn verschillende manieren om de Z-vouw papieren handdoekjes op te delen. Het merk of de compatibiliteit met een bepaald type dispenser, zijn daar slechts enkele voorbeelden van. Hiernaast moet je ook rekening houden met de afmetingen en het aantal lagen. Des te meer lagen de papieren handdoekjes hebben, des te comfortabeler én duurder ze zijn. Bovendien moet je ze sneller vervangen. Hiernaast speelt ook het type papier een rol. Zo zijn er gekleurde papieren handdoeken maar ook varianten op basis van gerecycled papier. Uiteraard heeft ook dat invloed op het prijskaartje ervan.

Naast onze Z-vouw papieren handdoekjes bieden wij nog veel meer aan! Zo kan je ook veel schoonmaakproducten bij ons vinden zoals schoonmaakmiddelen en schoonmaakmateriaal. Maar ook andere artikelen zoals disposables kan je bij ons vinden.