Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@kantinewinkel.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Amusebakjes

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Amuseglaasjes kopen bij 4UStore

Amuseglaasjes en amuse bakjes worden gebruikt voor het stijlvol serveren van zowel kleine als grote hapjes. Om de kosten te beperken, kiezen we bij 4UStore voor stijlvolle disposable amuseglaasjes en amuse bakjes. Zij geven stuk voor stuk een professionele uitstraling terwijl ze de voedselbeleving optimaal tot uiting brengen. Uiteraard komen ze ook in extra grote hoeveelheden, waardoor je zelfs voor de grotere cateringactiviteiten voldoende amuseglaasjes en amuse bakjes beschikbaar hebt.

Wat zijn amuseglaasjes?

Amuseglaasjes of amuse bakjes zijn eigenlijk kleine gadgets om eten stijlvol te serveren. Het woord is afkomstig van het Franse ‘amuse’ of plezier. Het gaat om kleine glaasjes maar ook om schaaltjes, lepeltjes, bakjes en zoveel meer. Zelfs kleine frietmandjes, cocktailglazen en schattige bordjes behoren tot de mogelijkheden. Wedden dat jouw hapjes zo een waar succes zullen worden?

Amuseglaasjes & amuse bakjes: de verschillende materialen

De amuseglaasjes en amuse bakjes komen in verschillende materialen. Omdat het bij ons gaat om echte disposables, kiezen wij nadrukkelijk niet voor glazen amuseglaasjes of porseleinen amuse bakjes. Bij ons vind je echter wel amuseglaasjes en amuse bakjes op basis van plastic. Waarom je voor jouw amuse bakjes plastic kiezen zou? Omdat plastic amuseglaasjes nu eenmaal een aantal belangrijke voordelen kennen. Het feit dat het niet voor scherven kan zorgen, toch stevig is en bovendien geen opruim- of afwaswerken vergt, zijn daar slechts enkele voorbeelden van.

Anderen zweren voor hun amuse bakjes plastic echter af. Alles heeft te maken met de eisen die men stelt op vlak van duurzaamheid. Geen zorgen: bij 4UStore zetten we zoals steeds in op duurzame alternatieven. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze disposable amuseglaasjes op basis van natuurlijke materialen en met 100% garantie op biologische afbreekbaarheid? Stijlvol hoeft inderdaad niet ten koste van de natuur te gaan, zoals we het al veelvuldig bewezen hebben.