Onze andere webshops

Biologisch afbreekbare disposables

Foto-tabel Lijst

1-12 of 27

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 27

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Bio disposables kopen bij 4UStore

De bio disposables van 4UStore zijn net zo handig als de klassieke disposables, maar deze zijn wel gemaakt met een hart voor het milieu. Deze biologische disposables zijn gemaakt uit natuurlijke of gerecyclede componenten, met respect voor het milieu en zijn bovendien biologisch afbreekbaar. We bieden uiteenlopende bio disposables aan op basis van verschillende grondstoffen.

De webwinkel voor uw bio disposables

Bij 4UStore vindt u bio disposables op basis van bamboe, bagasse, palmblad, suikerriet en karton. In ons assortiment bio disposables vindt u onder andere kartonnen koffiebekers, bordjes van suikerrietpulp, bestek op basis van bamboe, houten vorkjes, enzovoort. Daarnaast hebben we een aantal plastic disposables. In tegenstelling tot klassieke disposables zijn die niet op aardolie gebaseerd en zijn ze composteerbaar. Deze bio disposables worden gemaakt uit hernieuwbare grondstoffen zoals suikerriet en maiszetmeel. Ons assortiment is met andere woorden heel compleet en omvat bijvoorbeeld ook zwanenhalsdozen, soepkommen, roerstaafjes, puntzakken en alle andere bio disposables die u zich maar kunt inbeelden.

Biologische disposables met onafhankelijke keurmerken

De door ons verkochte bio disposables zijn voorzien van diverse keurmerken die onafhankelijk het ecologisch karakter waarborgen. Denk daarbij aan keurmerken als Greenkey (normen m.b.t. besparen van energie en het verminderen van afval), Kiemplant (bewijs van composteerbaarheid en geeft aan dat de bio disposables in de groene bak mogen), FSC (bewijs dat het hout en papier afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen) enzovoort. Meer informatie hieromtrent vindt u in ons overzicht met keurmerken.

Ontdek het duurzame assortiment van 4UStore

Niet alleen voor uw bio disposables bent u in onze shop aan het juiste adres. Naast bio disposables zetten wij ook in onze andere productcategorieën sterk in op biologisch verantwoorde alternatieven. Zo wordt het papier van ons eigen huismerk alleen gemaakt op basis van recycled tissue en bieden wij een aantal heerlijke fairtradekoffieproducten aan.