Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 12
    143
Merk
  1. Depa (5)
  2. Merkloos (1)
  3. NJOY (2)

Rietjes

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Rietjes kopen bij 4UStore

Een rietje is altijd een leuke toevoeging en hoor je altijd in huis te hebben. Niet alleen voor wanneer er kids over de vloer komen, maar ook voor de hipste drankjes en cocktails. Dit is meteen ook de reden waarom het rietje in een horecagelegenheid zo’n belangrijke rol inneemt. Rietjes zijn verkrijgbaar in diverse soorten, maten en afmetingen. Welk rietje je kiest? Dat is afhankelijk van de praktische situatie.

Het buigzaam rietje voor dagelijks gebruik

De klassieker onder de klassiekers is het buigzaam rietje. Zo’n buigzaam rietje is gemaakt van plastic en kan eenvoudig naar de mond gebogen worden. Ze kunnen worden gebruikt in een glas, maar ze zijn eveneens lang genoeg om rechtstreeks uit het flesje te kunnen drinken. Deze plastic buigrietjes zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes in kleuren, hoewel een lengte van 24cm het meest voorkomende is. Het kleurengamma gaat van blauw en groen over tot oranje, geel en roze – al dan niet in extra felle varianten. Hiernaast beschikken wij ook over een zwart rietje. Het gaat om een bovenal stijlvol model dat we eerder zullen gebruiken in cocktails en andere hippe drankjes.

Het dik rietje voor heerlijke cocktails

Bij 4UStore kan je lang niet alleen het buigzaam rietje kopen. Soms zijn dikke rietjes immers noodzakelijk.  Denk bijvoorbeeld aan cocktails met pulpdeeltjes of aan heerlijke milkshakes of yoghurtdrankjes. Zo’n dik rietje zorgt er dan voor dat de deeltjes niet in het rietje vast blijven zitten en men heerlijk vlot drinken kan. Ook bij 4UStore kan je zo’n dikke rietjes terugvinden. Het gaat hierbij om een dik zwart rietje dat niet alleen praktisch is maar er ook nog eens heel stijlvol en modern uitziet. Hierdoor kan je het dik rietje overal gebruiken, ongeacht of dat nu een milkshakekraam of een hippe cocktailbar is.

Van het kleinste tot het dikste rietje: bij 4UStore vind je het allemaal. Bekijk ook even de andere disposables uit ons assortiment.