Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Bierpullen

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Bierpullen kopen bij 4UStore

Bierpullen zijn natuurlijk voornamelijk bekend van de Duitse bierfeesten en zijn dan ook zeer geschikt voor een eigen Oktoberfest-event. Al zijn ze stiekem vooral geschikt voor eenieder met een grote dorst. Dergelijke bierpullen hebben een stevig oor en zijn goed vast te houden. De bierkannen zijn geschikt voor extra grote hoeveelheden, hoewel er ook kleine bierpullen van 200 ml zijn. Daarnaast verkopen we extra grote bierkannen voor gezelschappen. Denk bijvoorbeeld aan de bierpullen van Grolsch en Amstel, telkens geschikt voor 1,8 liter bierplezier.

Bierpullen van verschillende merken

Bij ons vindt u branded bierpullen van merken als Grolsch en Amstel. Ook de bierpullen van Bierwinst vindt u hier terug. De bierpullen van Bierwinst zijn driedubbel gehard en zorgen minder snel voor scherven. Uw glazen gaan dus langer mee en u hoeft niet meteen ongevallen te vrezen. Ook hun stevige voet zorgt voor extra stevigheid, terwijl er hierdoor net iets minder bier in het glas past dan wat u op het eerste gezicht zou denken. Hierdoor bespaart u niet alleen op uw glaswerk, maar ook op uw drank. Deze en andere bierpullen of pitchers worden u in een beveiligde verpakking toegezonden.

Bier, kannen en glazen kopen bij 4UStore

Bij biergroothandel 4UStore kunt u niet alleen terecht voor uw kwaliteitsvolle bierglazen en bierkannen, maar ook voor diverse (alcoholvrije) bieren, wijnen, frisdranken en andere koude dranken. We bieden een uitgebreid assortiment voor in de kantine of in de horeca. Net zoals bij onze glazen zorgen wij voor een aangepaste verpakking zodat alles veilig bij u aankomt.