Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Limonade glazen

Foto-tabel Lijst

1-12 of 18

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 18

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Limonadeglazen kopen bij 4UStore

Limonadeglazen zijn misschien wel de meest multifunctionele glazen die er bestaan. Deze glazen maken de tafel mooier en zijn uiteraard geschikt voor het drinken van sappen of limonades, maar ook voor andere frisdranken als ijsthee of Coca-Cola. Daarnaast kunnen limonadeglazen zelfs worden gebruikt voor longdrinks of mocktails. Het is meteen ook de reden waarom wij een breed assortiment limonadeglazen aanbieden. Zo heeft u voor elk drankje een passend glas.

Een ruime keuze aan limonadeglazen

Onze limonadeglazen zijn speciaal gemaakt voor horecaondernemers. Dit wil zeggen dat ze heel stevig en schokbestendig zijn, maar tegelijkertijd ook betaalbaar blijven. Ze hebben een extra lange levensduur en zo bespaart u slim op uw glaswerk, terwijl u minder snel met gevaarlijke scherven te maken krijgt. Deze glazen zijn ideaal voor een ijskoud drankje op een warme zomerdag of gewoon voor een lekker glaasje melk aan de ontbijttafel. Niet voor niets vinden onze limonadeglazen vlot hun weg naar kroegen, hotels en restaurants in Nederland en België.

Online limonadeglazen en dranken kopen bij 4UStore

U kunt niet alleen bij ons terecht voor uw limonadeglazen, maar ook voor uw favoriete koude dranken. We hebben een heel breed assortiment en wij bezorgen in Nederland en België. Op aanvraag ook daarbuiten. Als zakelijke klant koopt u gewoon op rekening, ongeacht of het nu gaat om glazen of om dranken. Hieronder vindt u alvast een aantal dranken die voor u wellicht interessant zijn.