Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Longdrinkglazen

Foto-tabel Lijst

1-12 of 14

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 14

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Longdrinkglazen kopen bij 4UStore

Dankzij ons ruim assortiment longdrinkglazen in verschillende stijlen is er voor iedere gelegenheid en drankje wel een geschikt glas. Onze glazen zijn ideaal voor het feestelijk dekken van een tafel, maar ook voor het schenken van uw favoriete longdrinks. Onze longdrinkglazen zijn onder meer geschikt voor het serveren van een gin-tonic of een whisky-cola, maar ook voor niet-alcoholische mocktails. Daarnaast kunt u de longdrinkglazen gebruiken voor het serveren van bijvoorbeeld een smoothie of een freakshake.

Altijd een geschikt longdrinkglas

Onze longdrinkglazen zijn speciaal gemaakt voor kantines en horecaondernemers. Zo verkopen we bijvoorbeeld de longdrinkglazen van Bierwinst. Deze longdrinkglazen zijn driedubbel gehard, wat zorgt voor 80% minder breukschade. Hierdoor bespaart u niet alleen op uw glaswerk, maar voorkomt u ook ongevallen. Deze longdrinkglazen zijn bovendien vaatwasmachinebestendig. Alsook heeft u bij ons de keuze uit longdrinkglazen met verschillende inhoudsmaten, zoals 22, 27 en 28 cl. Zo kiest u zelf hoe groot u uw longdrinks maakt en hoeveel winstmarge u hanteert.

Alles voor het bereiden van de lekkerste dranken

Voor uw favoriete longdrinks heeft u niet alleen passende glazen nodig, maar ook koude dranken als Coca-Cola, fruitsappen en lekkere siropen. Denk daarnaast aan lekkere melkproducten voor koude melkbereidingen. Deze koude dranken en melkdranken van merken als Campina en Optimel zijn allemaal in onze webwinkel te verkrijgen.