Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 133
    264
Merk
  1. Clearafix (2)
  2. MTS Euro Products (1)
Type Handhygiëne
  1. Desinfectiezeep (3)
Kenmerken
  1. Antibacterieel (3)

Desinfectiepaal

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Een desinfectiepaal kopen bij 4UStore

Met een desinfectiepaal geeft u bezoekers, klanten en medewerkers op een laagdrempelige manier de mogelijkheid om hun handen te desinfecteren. Een desinfectiepaal staat op een stevige voet en hoeft dan ook niet aan een muur te worden gemonteerd, waardoor het een centrale plaats inneemt en nog beter opvalt. Op de stevige voet van de desinfectiepaal is er vervolgens een desinfectiemiddeldispenser aangebracht. De desinfectiepaal zorgt voor een betere hygiëne in de onderneming en is onmisbaar tijdens een epidemie of pandemie, zoals een corona- of grieppandemie.

Altijd een geschikte desinfectiepaal

Bij 4UStore kunt u altijd wel een geschikte desinfectiepaal kopen. Wij beschikken over verschillende modellen, zoals de desinfectie paal van Ingo-Man Classic. Deze desinfectiepaal heeft een korte bedieningsbeugel en een opvangplaatje om alles netjes te houden. Deze desinfectiepaal plaatst u bijvoorbeeld aan de ingang van uw onderneming, horecazaak of winkel.

Bij ons kunt u echter niet alleen een desinfectiepaal kopen, maar beschikken we ook over aangepaste tafelmodellen. Het gaat daarbij om een klein desinfectiestation dat aan de tafel kan worden gemonteerd. Hierbij kiezen we duidelijk voor een contactloze bediening waardoor het beter geschikt is voor drukke omgevingen. Zo’n desinfectiepaal in tafelmodel plaatst u bijvoorbeeld in de kantine of in uw horecagelegenheid.

Ten slotte hebben we af en toe ook een aantal buitenkansjes in ons assortiment. Het gaat dan om een desinfectie paal met een lichte beschadiging, zoals een kras of een deuk in het metaal van de desinfectiepaal. Zo’n desinfectie paal wordt extra voordelig aangeboden.

Meer dan alleen een desinfectiepaal kopen

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor uw desinfectie paal, maar krijgt u er de dispenser meteen bij. Daarnaast hebben we een aantal pakketten samengesteld waarbij u meteen ook de benodigde handalcohol in huis haalt. Hierdoor hoeft u naast de desinfectie paal niks aan te schaffen, terwijl de combinatie gewoon extra voordelig is. Het blijft uiteraard mogelijk om de handalcohol apart te verkrijgen. Op die manier hoeft u niet telkens opnieuw een desinfectie paal te kopen.