Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Desinfectiemiddeldispensers

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Desinfectiemiddel dispenser kopen bij 4Ustore

Dankzij een desinfectiemiddel dispenser is het nog eenvoudiger om op een hygiënische manier handdesinfectiemiddelen af te nemen en dit in de juiste dosering. Daarom komt de desinfectiemiddel dispenser veelvuldig in zorginstellingen voor. Onder andere in ziekenhuizen, verpleeghuizen en artsenpraktijken is de desinfectiemiddel dispenser intussen wel gemeengoed. Toch is een desinfectie dispenser ook in andere omgevingen nuttig, bijvoorbeeld daar waar er voedsel wordt bereid. Het blijft wel noodzakelijk om een geschikte desinfectiemiddel dispenser te kopen, net zoals dat ook voor het desinfectiemiddel geldt. Controleer daar altijd de compatibiliteit met de desinfectiemiddelen die u in deze webwinkel vindt.

Altijd een geschikte desinfectiemiddel dispenser verkrijgbaar

Bij 4UStore treft u een ruime keuze aan. Zo kunt u een desinfectiemiddel dispenser met één, twee of drie reservoirs verkrijgen. Hierdoor zijn ze geschikt voor drukkere omgevingen of kunt u meteen ook handzeep ter beschikking stellen. Daarnaast heeft u de keuze tussen uiteenlopende volumes waardoor u ook de capaciteit van de desinfectiemiddel dispenser afstemt op de noden van uw organisatie. Wat de afgifte betreft, is elleboogbediening steeds mogelijk, maar op aanvraag hebben wij ook contactloze varianten beschikbaar. Hiervoor vragen we u om contact op te nemen met onze klantendienst of het uitgebreider assortiment van Handdoekentoiletpapier.nl door te nemen.

Desinfectie dispenser voor wandmontage

Een desinfectiemiddel dispenser wordt aan de wand gemonteerd. Hoewel een desinfectiemiddel dispenser stevig vast wordt gezet om vandalisme en dergelijke te voorkomen, zijn ze wel onderhoudsvriendelijk. Hun strak design is er met andere woorden niet alleen om esthetische redenen. Heeft u geen wand ter beschikking? Dan kunt u een desinfectiemiddel dispenser ook op een zuil monteren. Wij hebben alvast een aantal desinfectiepalen ter beschikking gesteld. Het gaat om kant-en-klare desinfectiepakketten die met het bijhorende desinfectiemiddel worden geleverd.

Andere desinfectieproducten van 4UStore

Bij 4UStore kunt u niet alleen een desinfectiemiddel dispenser aanschaffen, maar hebben we ook talloze andere producten op voorraad. Bekijk daarom zeker ook volgende pagina’s met desinfectieproducten: