Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 4
    5
Merk
  1. Bolsius (1)

Bolsius aansteker

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Bolsius aansteker kopen bij 4UStore

Bolsius, de bekende producent van hoogwaardige kaarsen, heeft ook een lijn met eigen aanstekers. De Bolsius aansteker is er natuurlijk niet om verfoeilijke sigaretten van een vlam te voorzien, hoewel het natuurlijk altijd kan als een van uw bezoekers z'n aansteker vergeten is, maar is speciaal gemaakt om de Bolsius-kaarsen veilig aan te steken. De Bolsius aansteker laat u de kaarsen eenvoudig van een vlam voorzien, zodat u enkel nog maar hoeft te genieten van de vervoerende vlammen.

Kenmerken van de Bolsius aansteker

De Bolsius aansteker is geen wegwerpmodel, maar is gewoon hervulbaar. Indien u reeds een crème-brûléebrander op aanstekergas gebruikt, kunt u ditzelfde gas ook gewoon voor de Bolsius aansteker gebruiken. Hoe dan ook kunt u de Bolsius aansteker keer op keer gebruiken en beperkt u de onnodige druk op het milieu.

De Bolsius aansteker werkt niet met een vuursteentje, zoals u het misschien van een klassieke aansteker gewoon bent, maar met een drukknop. Deze drukknop tikt in feite op een kristallen piëzo-elektrisch component, een componentje dat op basis van het piëzo-elektrisch effect druk in elektrische spanning kan omzetten. Deze spanning is net voldoende voor een klein vonkje dat het gas doet ontbranden. In ieder geval is de Bolsius aansteker handig in gebruik.

Ten slotte heeft de Bolsius aansteker een verstelbare vlam. Hiervoor hoeft u enkel een schuifschakelaar te verschuiven. Op basis hiervan kunt u de vlam van de Bolsius aansteker eenvoudig groter of kleiner maken, waardoor de Bolsius aansteker extra veilig te gebruiken is.

Andere non-foodartikelen voor kantines

Naast de aanstekers van Bolsius kunt u bij ons ook andere aanstekers en lucifers kopen. Onder andere de bekende BIC-aanstekers voor de consumentenmarkt, geleverd in een mooie doos die u meteen in de winkelrekken kunt plaatsen, zijn bij ons verkrijgbaar. Denk verder ook aan non-foodartikelen die gegarandeerd een meerwaarde zijn voor uw kantine of zaak.