Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Plakband, tape en lijm

Foto-tabel Lijst

1-12 of 24

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 24

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Plakband en tape

Plakband kopen? Bekijk ons aanbod van verschillende soorten plakband en transparante tape al vanaf €3,95! Zo beschikken wij over hoogstaande merken als 5star, Scotch en Celfix. Er zijn verschillende soorten plakbanden en tape en daar willen wij u graag meer over vertellen. Plakband kent natuurlijk iedereen! Daarnaast bieden wij ook verpakkingsplakband zowel transparant als bruin. Wanneer plakband niet sterk genoeg is kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om tape te gebruiken. Wij bieden transparante tape aan om bijvoorbeeld dozen mee te sluiten.

Uw groothandelaar in kantoorartikelen

Naast het feit dat u bij ons plakband en transparante tape kunt kopen, bieden wij ook plakbandrollers aan. Mocht u nou niet alleen plakband of transparante tape willen kopen, kunt u ook een kijkje nemen bij onze andere kantoorartikelen. Zo beschikken wij over scharen en mesjes, die ook handig kunnen zijn bij het gebruik van plakband en producten voor het verpakken en verzenden van bijvoorbeeld een pakketje. Wij doen er alles aan om u een zo goed mogelijk assortiment aan kantoorartikelen te bieden.

Onze dienstverlening

Hierboven vindt u ons overzicht van plakband en tape. Wij verkopen onze producten in grote partijen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn met het aanvullen van uw kantoorartikelen. Mocht u nu een keer iets zijn vergeten te bestellen of mist u een product op onze website wat u graag zou willen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen en zullen wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Neem gerust een kijkje in ons assortiment en bij eventuele vragen kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers die u graag helpt uw vraag te beantwoorden. Voor de klantenservice kunt u telefonisch contact opnemen met 0117-454007 of via de mail: info@kantinewinkel.nl!