Onze andere webshops

Schrijfwaren

Foto-tabel Lijst

1-12 of 28

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 28

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Schrijfwaren

Uw partner op het gebied van zakelijke inkoop. Schrijfwaren van verschillende merken als Bic, Stabilo en 5Star al vanaf €4,05 per 12 stuks. Hoeveel er ook online wordt gedaan, de pennen, de potloden en de markers zullen we nog steeds nodig hebben. Het is voor u als bedrijf belangrijk dat u goede schrijfwaren met een scherpe korting kunt bestellen. Daarom bieden wij als schrijfwaren groothandel de producten die u nodig hebt!

Uw schrijfwaren groothandel

Wij hebben voor u een groot assortiment aan hoge kwaliteit schrijfwaren. Zo hebben wij voor ieder wat wils. Iedereen heeft natuurlijk een andere voorkeur op het gebied van schrijfwaren. Een leuk weetje, wist u bijvoorbeeld dat er jaarlijks zo’n 30 miljard pennen nodig zijn. En dan hebben we het nog niet eens over de andere schrijfwaren, zoals de potloden en markers. Wij zien de noodzaak van schrijfwaren in en werken als schrijfwaren groothandel die u helpt. De klant staat bovenaan en wij passen daar dan ook ons assortiment op aan. Naast de schrijfwaren kunt u bijvoorbeeld ook kijken naar onze andere kantoorartikelen. Hier vindt u producten als notitieblokken, schriften, scharen en mesjes en kopieer- en printpapier. Alles om uw kantoor mee compleet te maken.

Onze dienstverlening

Hierboven vindt u ons overzicht van schrijwaren. Wij verkopen onze producten in grote partijen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn met het aanvullen van uw kantoorartikelen. Mocht u nu een keer iets zijn vergeten te bestellen of mist u een product op onze website wat u graag zou willen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen en zullen wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Neem gerust een kijkje in ons assortiment en bij eventuele vragen kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers die u graag helpt uw vraag te beantwoorden. Voor de klantenservice kunt u telefonisch contact opnemen met 0117-454007 of via de mail: info@kantinewinkel.nl!