Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Aantal gebruikers
 1. < 10 (2)
 2. 10 - 20 (8)
 3. 20 - 30 (7)
 4. 30 - 50 (4)
 5. 50 - 100 (2)
Prijs
 1. 699
  2799
Type Koffiemachine
 1. Cafitesse (10)
 2. Waterfilter (7)

Cafitesse machines

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Cafitesse, deze naam zal niet direct bij iedereen een belletje doen rinkelen. Cafitesse is een vloeibaar koffie-extract dat veel sterker is dan espresso. De koffie wordt na het zetproces direct luchtdicht verpakt en diepgevroren. Zo blijven smaak en geur optimaal bewaard totdat ze geserveerd worden. Het Cafitesse concept bestaat al sinds 1962 en heeft zich ruimschoots bewezen op de koffiemarkt. Cafitesse is een uniek en innovatief product dat voor 100% uit pure koffie bestaat. De Douwe Egberts Cafitesse koffiemachines in ons assortiment zijn van topkwaliteit: uitermate gebruiksvriendelijk en betrouwbaar en bovendien vragen ze weinig onderhoud. Cafitesse biedt een constante, verse smaakbeleving voor een eerlijke prijs.

Douwe Egberts Cafitesse 50 en 51

In ons assortiment vindt u de Douwe Egberts Cafitesse 50 en Cafitesse 51. De Cafitesse 50 is een compacte koffiemachine, geschikt voor kleine tot middelgrote bedrijven van zo’n 5 tot 15 medewerkers. Het apparaat heeft drie variatiemogelijkheden en is extreem gebruiksvriendelijk. Het zetten van een kopje koffie kost slechts zeven seconden, terwijl het zetten van kan van 900 ml. slechts 60 seconden van uw tijd kost. De Cafitesse 51 biedt dezelfde mogelijkheden. Het enige verschil is dat de Cafitesse 51 beschikt over een vaste wateraansluiting. 

Cafitesse koffiemachines: ultiem en onvervalst

Al sinds 1962 bespeelt Cafitesse de koffiemarkt. Met zijn uiterst vloeibaar koffie-extract, zijn optimaal bewaarde geur en zijn aromatische smaak zou je hem voor minder in huis  (op kantoor) willen halen. Toch is de term Cafitesse nog niet alom vertegenwoordigd,  wij leggen dan ook met alle plezier een en ander voor u uit.

Cafitesse, wat is dat precies?

Cafitesse is dé top binnen zijn segment. Voor zijn vloeibaar koffie-extract worden alleen de allerbeste koffiebonen ingezet. Bestaande uit 100% pure koffie, is Cafitesse uiteraard een stuk sterker dan bijvoorbeeld espresso. Door de koffie na het zetproces meteen luchtdicht te verpakken en diep te vriezen blijft ieder minuscuul geur- en smaakpartikel optimaal aanwezig, wachtende om in jouw mond te verbloemen tot een ongeëvenaarde smaakwaarneming. Alhoewel Cafitesse al bestaat sinds 1962, heeft de Cafitesse koffiemachine vooral sinds de jaren ’90 op de buitenhuismarkt euforie weten te maken. Volledig terecht als u het ons vraagt: een niet afnemende en verse smaakbeleving door de minste inspanningen.

Cafitesse 50-reeks

Een Cafitesse koffiemachine uit de 50-reeks (50/51) staat gelijk met een compacte, betrouwbare en kostenefficiënte koffiemachine. Uitstekende kwaliteit voor een aangenaam prijsplaatje. Een enkel stopcontact is voldoende en dit te danken aan zijn waterkanoptie. Bovendien is deze Cafitesse koffiemachine onevenaarbaar snel: negen seconden voor een heerlijke kop koffie en minder dan een minuut voor een kan koffie (900 ml).

Geen koffieresidu

Een groot voordeel van de Cafitesse koffiemachine is het ontbreken van koffieresidu. Op deze manier blijven lastige schoonmaakwerken volledig achterwege en kan ook een optimale hygiëne gegarandeerd worden. Dit alles resulterende in tijd-, geld- en moeitebesparing.

Voor wie geschikt?

Deze Cafitesse koffiemachine schikt zich uitstekend voor middelgrote bediening, zijnde voor 5 tot 15 medewerkers en gasten. Vooral in een kantoor voelt een Cafitesse koffiemachine zich dan ook helemaal thuis. Door zijn compact formaat kan de Cafitesse koffiemachine zich bovendien makkelijk verplaatsen. Graag is de Cafitesse koffiemachine dan ook aanwezig op iedere vergadering, receptie of meeting. Hij zet feilloos zwarte koffie, decafe, espresso en heet water – voor ieder wat wils en dat aan de beste prijs-kwaliteitsverhouding.  

De Cafitesse koffiemachine 50/51 in een notendop:

 • Capaciteit watertank: 3 liter
 • Uitgiftesnelheid: < 9 seconden
 • Stroom: 230V
 • Wekelijkse schoonmaaktijd: 8-9 minuten
 • Beschikbaar met watertank

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@kantinewinkel.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
KiyOh

8,6 / 10

Gebaseerd op 823 beoordelingen

De Kuip

26 jun. 2019