Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Aantal gebruikers
 1. < 10 (2)
 2. 10 - 20 (3)
 3. 20 - 30 (1)
Prijs
 1. 709
  1695
Merk
 1. Cafitesse (6)
 2. Douwe Egberts (7)
Type Koffiemachine
 1. Cafitesse (3)

Cafitesse machines

Foto-tabel Lijst

1-12 of 13

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 13

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Ontdek de Douwe Egberts Cafitesse koffiemachines

Sinds kort zijn de vroegere paradepaartjes van Douwe Egberts, de zogenoemde Douwe Egberts Cafitesse 50 en de DE Cafitesse 51, niet langer leverbaar. Zij werden immers vervangen door 2 nieuwe toestellen die nog beter scoren: de Cafitesse Excellence koffiemachine en de Cafitesse Quantum koffiemachine. Net zoals je het al gewoon was, heb je de keuze tussen een Cafitesse koffiemachine met of zonder watertank. Ook varianten die voorzien zijn van een waterfilter, zijn bij ons verkrijgbaar. Maar bovenal is de typische Cafitesse koffiesmaak een constante. En daar doe je het toch voor?

Over de Cafitesse koffie

Cafitesse is een vloeibaar koffie-extract dat, zelfs in vergelijking met espresso, wel heel straf is. Bij de Cafitesse koffie wordt de koffie na het zetproces meteen luchtdicht verpakt en diepgevroren, waardoor de unieke smaak en geur 100% behouden blijft. Het resultaat is een koffie die je razendsnel zet zonder de ultieme kwaliteit te verliezen. En daar dragen ook de Cafitesse koffiemachines aan bij, daar zij een constante en verse smaak bieden voor een wel heel eerlijke prijs. Een extra voordeel is het ontbreken van koffieresidu, waardoor ook schoonmaakwerken volledig achterwege worden gelaten. Hierdoor zijn de Cafitesse koffiemachines geschikt voor middelgrote bediening. Horecagelegenheden en kantoren met 5 tot 50 medewerkers, houden terecht van de Douwe Egberts Cafitesse koffiemachine.

De Douwe Egberts Cafitesse Excellence

De Douwe Egberts Cafitesse Excellence is de goedkoopste Cafitesse koffiemachine en focust zich voornamelijk op kleine tot middelgrote bedrijven met zo’n 5 tot 20 medewerkers. Het is de opvolger van de vroegere Cafitesse 50 en brengt dan ook dezelfde koffiemachine met een aantal excellente verbeteringen. Zijn naam heeft hij dus niet gestolen.

Zo heb je nu ook de keuze tussen een standaard koffie, een koffiekan en een grote kop koffie, terwijl je eveneens mag spelen met de sterkte van jouw koffie. De zettijd bedraagt slechts 15 seconden per kopje en de schoonmaaktijd werd teruggedrongen tot een gemiddelde van 4 minuten per week. De Douwe Egberts Cafitesse Excellence compact is verkrijgbaar met of zonder wateraansluiting, waterfilter en watertank. 

Opgelet: Gebruik de Douwe Egberts Cafitesse Excellence enkel en alleen in combinatie met de echte Douwe Egberts Cafitesse koffie, zoals het ook bij 4UStore verkrijgbaar is. Vervangproducten kunnen het toestel immers beschadigen. Het gebruik van vervangproducten doet de garantie vervallen en geschiedt dan ook op eigen risico.

De Douwe Egberts Cafitesse Quantum

De Douwe Egberts Cafitesse Quantum kent dezelfde eigenschappen als de Douwe Egberts Cafitesse Excellence, maar is voornamelijk gericht op grootverbruikers. De Douwe Egberts Cafitesse Quantum werd immers gemaakt voor horecagelegenheden of bedrijven met zo’n 30 tot 50 medewerkers. Net zoals bij de Douwe Egberts Cafitesse Excellence is de sterkte van de koffie instelbaar en kan je ook een volledige kan vullen. Wel is de zettijd teruggedrongen tot 3,5 seconden en is het model natuurlijk een tikkeltje groter. Ook de Douwe Egberts Cafitesse Quantum is verkrijgbaar met of zonder waterfilter, wateraansluiting en watertank.  

Opgelet: De Douwe Egberts Cafitesse Quantum mag enkel worden gebruikt in combinatie met de echte DE Cafitesse koffie. Vervangproducten kunnen defecten veroorzaken. Het gebruik van dergelijke vervangproducten is dan ook op eigen risico en doet de garantie vervallen.

wilt u een nieuw koffiemachine kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!