Onze andere webshops

Koffie

Foto-tabel Lijst

1-12 of 191

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 191

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Koffie is na water de meest gedronken drank in Nederland. Koffie drinkt men al eeuwen en ligt diep verankerd in de Nederlandse cultuur en geschiedenis. Koffie heeft een belangrijke plaats in de levens van vele mensen. Per dag drinkt men in Nederland 6,5 miljoen liter koffie. Dit is op jaarbasis zo’n 150 liter koffie per persoon. Dit maakt dat de Nederlander tot meest enthousiaste koffiedrinkers ter wereld behoort. Koffie past uitstekend in een gezond en verantwoord voedingspatroon. Voor de dagelijkse vochtinname is koffie een prima keuze. Daarnaast bevat koffie cafeïne, dat een verkwikkend en stimulerende werking heeft. Onderzoek heeft aangetoond dat cafeïne de concentratie en de productiviteit verhoogt. Gemiddeld genomen bevat een standaard kop koffie 85 mg cafeïne. 

Waarom koffie onontbeerlijk is voor uw organisatie

De meeste bedrijven en organisaties in Nederland beschikken uiteraard over hun eigen koffiezet of koffiemachine. Niet geheel verwonderlijk: Nederlanders zijn echt verlekkerd op koffie, zeker op het werk. Het serveren van koffie op het werk biedt dan ook heel wat voordelen. Welke dat zijn? Dat ontdekt u hier.

Goede koffie voor goede werknemers

In uw organisatie dient u goede koffie te schenken om een aantal redenen. In de eerste plaats draagt het bij een goed imago. Uit onderzoek is gebleken dat goede koffie een belangrijke bijdrage levert aan het imago van uw bedrijf. Niet minder dan 84% van de Nederlandse werknemers is van mening dat goede koffie positief bijdraagt aan de uitstraling van uw bedrijf of instantie. Driekwart van de werknemers vindt zelfs dat slechte koffie een negatieve invloed heeft op de manier waarop men het bedrijf ziet. Ook geeft men aan gemotiveerder en productiever te zijn wanneer er op het werk goede koffie wordt geschonken. Kies daarom ook voor de perfecte koffiemachine!

Waarom koffie zo een positief effect heeft

Koffie bevat het actieve ingrediënt cafeïne. Het is de cafeïne in de koffie dat voor een opwekkend en stimulerend effect zorgt, net als een hogere mate van alertheid en een toegenomen concentratievermogen. Zowel cognitief als mentaal helpt cafeïne dus de prestaties verbeteren. Het is een ideale boost voor jouw werknemers, en dus kan je hen dat zeker niet ontzeggen. Bovendien komt die boost ook de werkprestaties ten goede. Een beperkt koffiegebruik (tot 400 mg cafeïne per dag) biedt dan ook heel wat voordelen. De voorwaarde is uiteraard wel dat het maximaal om vijf kopjes koffie per dag gaat. Overmatig koffiegebruik heeft immers weer nadelige gevolgen op vlak van de persoonlijke gezondheid.

Ons koffie assortiment

De categorie koffie is onderverdeeld in verschillende groepen, te weten: bonen, Douwe Egberts cafitesse, fresh brew, instant koffie, Senseo koffiepads, oploskoffie, snelfilter en pakken gemalen koffie die u gewend bent van de supermarkt. In het assortiment vindt u koffie van gerenommeerde merken als Douwe Egberts en Café Auberge evenals Fairtrade alternatieven. Klanten willen immers steeds meer groene bedrijven en steeds meer bedrijven zijn verplicht te verduurzamen. Graag nodigen wij uit een kijkje te nemen in ons uitgebreide selectie. Mocht u niet direct vinden wat u zoekt of is het product niet aanwezig in de webshop, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen telefonisch, via mail of de chatfunctie op onze site. Een van de meest populaire producten is de cafitesse, vergeet deze dan ook niet te kijken. Neem eens een kijkje bij onze schaerer coffee of cafitesse medium roast en Douwe Egberts Espresso, een echte aanrader!