Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Suikervrij
 1. Ja (3)
 2. Nee (25)
Prijs
 1. 6
  41
Soort frisdrank
 1. Energiedrank (28)
Verpakking
 1. Blik (28)

Energiedrank

Foto-tabel Lijst

1-12 of 28

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 28

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Waar wij oorspronkelijk ons assortiment aan energiedranken beperkten tot Red Bull, Monster, Bullit, Go Fast en Spam, kiest Kantinewinkel ook binnen dit segment voor een breder assortiment. De vele verzoeken van onze klanten bleven met andere woorden niet in dovemans oren steken. De komende weken breiden wij ons assortiment aan energiedrankjes dan ook verder uit met volgende energiedranken: Effect Energy Drink, Nalu Fruity Energizer, Climax Energy Drink, Slammers energiedrank en Cannabis Energydrink. Even recapituleren en ons assortiment aan energiedrankjes nog eens onder de loep nemen? Met alle plezier doen we alles nog eens uit de doeken.

Red Bull Energy Drink

Als het op energiedrank aankomt is de slogan ‘Red Bull geeft je vleugels’ misschien wel de meest bekende. Red Bull wordt wereldwijd geapprecieerd door zowel topatleten als studenten en hobbysporters. De mix van cafeïne, taurine, suikers en B-groep vitamines geeft niet alleen vleugels voor topprestaties, maar ook voor zij die ideeën nodig hebben. Red Bull energiedrank kan gewoon onderweg gedronken worden, maar evenzeer tijdens het studeren, op het werk, tijdens het gamen, voor, na of gewoon tijdens het sporten, maar ook bij jou in de kantine. Ook tijdens het uitgaan doet deze energiedrank het heel goed, zeker als het op cocktails aankomt. Trekt jouw zaak vooral jongeren aan? Dan moet je deze energiedrank vast en zeker in huis halen – Red Bull zal immers ook je omzetcijfers van de nodige vleugels voorzien.

Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen:

 • Red Bull Classic Energiedrank;
 • Red Bull Suikervrije Energiedrank;
 • Red Bull Zero Energiedrank;
 • Red Bull Blue Edition Energiedrank.

Monster Energy Drink

Monster Energy is een energiedrank van The Coca Cola Company. Zijn intense maar zachte smaak zorgen ervoor dat Monster ieder van ons van de nodige energie kan voorzien. The Coca Cola Company staat zoals steeds garant voor commerciële oplossingen die het heel goed doen. Deze energiedrank is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, namelijk:

 • Monster Regular: Een energiedrank met een intense maar zachte smaak;
 • Monster Assault: Een combinatie van de Monster Regular met een licht fruitige toets;
 • Monster Energy The Doctor Valentino: Energiedrank met een verfrissende citrussmaak;
 • Monster Rehab: Energiedrank met toegevoegde vitamines, ideaal voor het bekomen na een heftig nachtje stappen;
 • Monster Ripper: Energiedrank met 50% sap en toegevoegde vitamines;
 • Monster Energy Absolutely Zero: Energiedrank zonder koolhydraten en met (bijna) geen kcal.

Bullit Energie Drink

Bullit Energiedrank is een Nederlands merk van energiedranken. Deze energy drink maakt je scherper, alerter en geeft je de nodige portie energie om de dag moeiteloos door te komen. Zijn mengsel van taurine, cafeïne en vitamine B heeft inmiddels bewezen de stofwisseling te versnellen, het concentratievermogen te verhogen en de reactiesnelheid aanzienlijk te doen toenemen. De taurine in Bullit is een synthetische stof die geproduceerd wordt door de farmaceuticasector en is aldus volledig veilig voor consumptie. Bovendien hanteert Bullit zeer strenge controles op de kwaliteit van haar drank én blikjes. Met Bullit kies je met andere woorden voor pure energie in een veilige dosis. Deze energy drink is verkrijgbaar in 25 cl uitvoering (blik).

Go Fast Energy Drink

Go Fast, dat mag je gerust letterlijk nemen. Deze energiedrank levert een langdurige energieboost en dit zonder de negatieve gevolgen van de zogenaamde suikercrash. Deze licht sprankelende energy drink is vervaardigd op basis van 100% natuurlijke stoffen en bevat geen toevoegingen zoals conserveermiddelen. Wij vinden hem zelf ook heerlijk passen bij cocktails, waardoor Go Fast het ook goed doet in de uitgaanswereld. Go Fast energy drink bevat onder meer taurine, ginseng extract (een Aziatische wortel), ginko biloba extract (Japanse tempelboom), cafeïne, Australische honing en vitamines B2 (van belang voor de menselijke gezondheid), B3 (essentieel voor de menselijke energievoorziening), B6 (voor een goede werking van het zenuwstelsel) en B12 (voor de aanmaak van rode bloedcellen).

Spam Energy Drink

Deze energiedrank springt uit het rijtje van energiedranken door zijn unieke formule en smaak. Waar veel producenten van energiedranken de grootste aandacht besteden aan capaciteitsverhogende middelen, ligt bij Spam Energy Drink de nadruk op zijn unieke smaakformule. Alle ingrediënten werden immers met de grootste zorg geselecteerd om enerzijds een maximale prestatieverhoging te bekomen, maar anderzijds ook de ultieme smaak te behouden. Spam energiedrank bevat taurine, cafeïne, Glucoronolactone (gaat de vermoeidheid tegen en geeft een prettig gevoel) en vitamines B6 en B12. Iedere blik bevat 250 ml energiedrank. Spam Energy Drink is een onderdeel van Holmacgroup, jarenlang een veelbelovende schakel in de productie van frisdranken maar sinds kort ook zelf een producent van een beperkte lijn aan energiedranken.

Nieuw: Effect Energy Drink

Nieuw in ons assortiment aan energiedranken is de Effect Energy Drink. Wij namen Effect Energy Drink op in ons assortiment omdat wij in feite licht gecharmeerd zijn door hun unieke zienswijze op energiedranken. Zo willen zij meer zijn dan louter een energierijk drankje, maar willen ze ook een unieke smaak uitstralen. Anders dan bij klassieke energiedranken ligt de focus bij Effect Energy Drink meer op het verhogen van de mentale capaciteiten. Ook alle ingrediënten die verwerkt worden in deze energiedrank zijn specifiek om die reden geselecteerd. Het bekomen van een ultieme mentaal energiepijl is hun uiteindelijk streefdoel. Effect Energy Drink is met andere woorden een ideale energiedrank voor de studerende student, toch wel een categorie gebruikers die we bij energiedranken nog wel eens durven te vergeten.

Nieuw: Nalu Fruity Energizer

Nalu is, net zoals Monster, een product van The Coca Cola Company. Deze energiedrank bevat een vruchtensapextract voor een fruitige toets. Heerlijk, want door de smaak van fruit lijkt het nieuwe energiepijl heerlijk natuurlijk. Naast een fruitige smaak bevat Nalu ook zoetstoffen en toegevoegde vitamines B3 en B12. Bij de productie van de Nalu Energiedranken werd er veel aandacht besteed aan het terugdringen van het aantal kcal, niet geheel onbelangrijk voor een steeds groter wordende groep consumenten. De Nalu Fruity Energizer is verkrijgbaar in volgende uitvoeringen:

 • Nalu Original: Dit was de eerste versie van de Nalu Fruity Energizer. Hij heeft een heerlijke smaak van appel voor een lekker fruitig gevoel;
 • Nalu Exotic: Een extra fruitige versie met de smaken van ananas, perzik en appelsien;
 • Nalu Frost: De Nalu Frost staat garant voor een krachtige en fruitige energieboost. Zijn mix van witte druiven, appel, witte thee en dragonfruit maakt Nalu nu nog lekkerder dan ooit tevoren.

Nieuw: Climax Energy Drink

Met de Climax Energy Drink bereikt jouw energiepijl ongeziene hoogtes. Climax kiest hierbij voor kruidenextracten waarvan de krachtgevende werking in de wetenschappelijke literatuur veelvuldig beschreven werd. Het gaat om een koolzuurhoudende energiedrank, mits relativering dat het heel wat minder koolzuur bevat dan andere energiedranken. Het voornaamste voordeel hiervan is dat Climax veel beter doordrinkbaar is. Alhoewel deze energy drink aanvankelijk al snel de stempel ‘alternatief’ kreeg, staat het intussen toch terecht op de kaart. Climax wordt onder andere verkocht in Australië, Nigeria, de Bahama’s, Duitsland en uiteraard ook in Nederland. Omdat wij houden van innovatieve producten en ondernemingen konden wij van Kantinewinkel niet achterwege blijven. Geeft ook u deze kruidige energiedrank een kans in uw kantine of winkel?

Nieuw: Slammers Energy Drink

Deze energiedrank past perfect in het rijtje van sportieve energiedranken. Slammers ziet zichzelf dan ook niet als een energiedrank, maar eerder als een Power Drink. Slammers geeft dan ook extra kracht op de momenten wanneer je ze het meest nodig hebt. Het bevat onder meer taurine, cafeïne en een hele resem toegevoegde vitamines. Waar andere energiedranken hun toegevoegde vitamines beperken tot de vitamines B2, B3, B6 en B12, kiest Slammers Energy Drink hier bovendien ook expliciet voor de toevoeging van vitamine B5. Waarom de keuze voor vitamine B5? Omdat vitamine B5 een cruciale rol speelt bij de afbraak van vetten en koolhydraten en de omzetting ervan in energie. Met Slammers Energy Drink val je dan ook letterlijk met de deur in huis.

Nieuw: Cannabis Energy Drink

Cannabis Energy Drink moet wel het coolste drankje van Amsterdam zijn. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden bevat deze energiedrank helemaal geen psychoactieve stoffen en mag het dus ook gewoon vrij verkocht worden. De naam is echter afkomstig van zijn toegevoegde Hennep extract. In feite is het echter nog steeds gewoon een mix van klassieke cafeïne, taurine en een hele resem aan B-vitaminen. Maar aangezien energiedranken onderling weinig van elkaar verschillen, is een subtiele toevoeging van een natuurlijke smaak alweer een wereld van verschil. Cannabis Energy Drink is uniek en daarom zijn ook wij er fan van. Vooral in het uitgaansleven treffen we deze energiedrank aan en dat omdat jongeren er gewoon op verlekkerd zijn.

Staat jouw favoriete energiedrank er niet tussen?

Wij besteden de grootste zorg bij het samenstellen van ons assortiment aan energiedranken. Vraagt jouw cliënteel naar een specifieke energiedrank die wij niet opgenomen hebben in ons assortiment? Jouw klanten zijn ook voor ons belangrijk. Laat ons daarom zo snel mogelijk iets weten opdat wij de mogelijkheden voor u kunnen bekijken. Contacteer ons voor meer informatie aangaande onze dienstverlening en productsamenstelling.

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@kantinewinkel.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
KiyOh

8,6 / 10

Gebaseerd op 801 beoordelingen

Esther

21 mei 2019