Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
 1. Ja (1)
 2. Nee (4)
Prijs
 1. 10
  16
Merk
 1. Coca-Cola (7)
 2. Fanta (6)
 3. Pepsi (3)
 4. Sprite (2)
Soort frisdrank
 1. Cola  (2)
 2. Sinas  (1)
 3. Lemon, Lime (2)
Verpakking
 1. Blik (5)

Extra voordelige Frisdranken

Foto-tabel Lijst

1-12 of 18

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 18

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Goedkoop frisdrank kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kan je nu ook extra goedkoop frisdrank kopen. Het gaat hierbij om geïmporteerde frisdrank van A-merken die aan net dezelfde criteria voldoen. Je kan bij 4UStore goedkoop frisdrank kopen van The Coca-Cola Company, waaronder Sprite, Coca-Cola Zero, Coca-Cola Light, Fanta, Coca-Cola Original en Fanta Lemon. Ons goedkoop frisdrank is verkrijgbaar in trays met 24 blikjes!

Goedkoop frisdrank kopen uit Denemarken

Hoe komt het dat wij zo goedkoop frisdrank verkopen uit Denemarken terwijl frisdrank in Denemarken net zo duur is? Dat heeft alles te maken met de structuur waaronder The Coca-Cola Company opereert. The Coca-Cola Company levert immers enkel de siroop om haar drankje te maken, waarna zelfstandige bottelarijen de frisdrank produceren. Omdat de Deense markt snel verzadigd is en omdat de Deense bottelarij geen afspraken heeft gemaakt met de andere Europese bottelarijen, kunnen grote importeurs er goedkoop frisdrank kopen. Het prijsverschil kan daarbij oplopen tot 20 cent per blikje, maar het voordeel wordt anderzijds wel beperkt door de hoge transportkosten. Omdat wij op grote schaal goedkoop frisdrank kopen in Denemarken, kunnen wij de prijzen scherp houden en jou ook goedkoop frisdrank aanbieden.

Goedkoop frisdrank kopen zonder aan kwaliteit in te boeten

Wanneer je bij ons goedkoop frisdrank koopt, gaat het om blikjes met een Deens opschrift. Omdat goedkoop frisdrank wordt gemaakt op basis van exact dezelfde siroop, gaat het ook gewoon om exact dezelfde Coca-Cola of Fanta zoals je ze in de Nederlandse winkelrekken terugvindt. Daarom vind je hier geen B-merken, maar koop je goedkoop frisdrank van A-merken zoals Coca-Cola, Sprite of Fanta.

Mag ik goedkoop frisdrank uit Denemarken verkopen?

Er is nu eenmaal zoiets als de vrije markt en er is dan ook geen enkele wet die je verbiedt om goedkoop frisdrank uit Denemarken te kopen voor je snackbar of kantine. Dat is overigens een praktijk die in veel sectoren wordt toegepast. Zo werden lange tijd batterijen over het kanaal gekocht omdat het Britse pond zwakker stond, terwijl diezelfde batterijen gewoon in België en Nederland werden geproduceerd en vervolgens naar het Verenigd Koninkrijk werden verscheept. Sommige producenten proberen daar wel een stokje voor te steken, bijvoorbeeld door de Unox-producten in België de naam Knorr mee te geven, maar voor The Coca-Cola Company is het natuurlijk niet zo eenvoudig om zomaar andere benamingen te gebruiken. En dus blijft het gewoon mogelijk om goedkoop frisdrank te importeren en lijkt daar ook niet snel verandering in te komen.

Altijd goedkoop frisdrank kopen bij 4UStore

Door de hoog oplopende verzendkosten is het enkel interessant om goedkoop frisdrank te kopen in bulkverpakkingen. Ook bij 4UStore is dat niet anders. Je kan goedkoop frisdrank kopen in trays met 24 blikjes. Wij geven je hierbij meteen onze scherpste prijs, waardoor het niet mogelijk is om van een extra staffelkorting te genieten. Naast deze goedkope frisdrank van The Coca-Cola Company vind je bij 4UStore ook talloze andere frisdranken. Bekijk daarom zeker ook deze pagina’s met goedkoop frisdrank: