Onze andere webshops

Frisdrank fles > 1 liter

Foto-tabel Lijst

1-12 of 35

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 35

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Cola 6-pack en andere grote flessen frisdrank kopen bij 4UStore

In deze categorie vind je grote flessen frisdrank met een volume van 1,5 liter. Het gaat bijvoorbeeld om een Cola 6-pack of om een Fanta 6-pack, maar ook andere frisdranken als 7Up en Ice Tea zijn gewoon van de partij. Hieronder lichten we het aanbod toe.

Cola 6-pack kopen bij 4UStore

Coca-Cola is uiteraard gewoon aanwezig in deze webwinkel. Het gaat in de eerste plaats om een Regular Cola 6-pack met zes flessen van anderhalve liter. Dit zoet drankje met cafeïne en fosforzuur is in Nederland erg populair. Toch zijn er ook varianten op de Cola 6-pack verkrijgbaar. Denk daarbij onder andere aan de Light Cola 6-pack en de Zero Cola 6-pack. Een Light Cola 6-pack bestaat uit zes flessen Coca-Cola Light. Deze variant heeft een eigen unieke smaak en is calorievrij, omdat het net zoals Coca-Cola Zero aspartaam en acesulfaam-K als zoetstof gebruikt. Een Zero Cola 6-pack is dan weer een goed idee voor wie houdt van Coca-Cola maar niet van de suikers. Zo’n Zero Cola 6-pack heeft per slot van rekening net dezelfde smaak als de klassieke Cola 6-pack, maar is daarentegen calorievrij. Bij 4UStore kan je een Cola 6-pack kopen met daarin 6 x 1,5 liter, individuele flessen zijn echter niet verkrijgbaar.

Fanta 6-pack kopen bij 4UStore

Naast de Cola 6-pack vind je bij 4UStore ook de Fanta 6-pack, dat ander heerlijk drankje van The Coca-Cola Company. Hierbij heb je de keuze tussen de klassieke Fanta 6-pack en bijzondere varianten zoals de Cassis Fanta 6-pack. Fanta Orange heeft een lekkere sinaasappelsmaak en zit boordevol bubbels. Je koopt deze Fanta 6-pack met zes flessen van elk 1,5 liter. Ook Fanta Cassis is in Nederland erg populair. Dit is een verrukkelijke cassisverfrissing op basis van het sap van zwarte bessen. Ook hier gaat het om een Fanta 6-pack met zes flessen van anderhalve liter, net zoals je het ook van de Cola 6-pack gewoon bent.

Andere grote flessen frisdrank kopen bij 4UStore

Ben je niet op zoek naar een Cola 6-pack, maar eerder naar andere verrassende smaken? Bestel dan gewoon een 7Up 6-pack of kies voor Ice Tea Green. Deze voordeelverpakking Ice Tea Green bestaat uit acht bussen van anderhalve liter waardoor je altijd voldoende Ice Tea Green in huis hebt.

4UStore, voor meer dan gewoon een Cola sixpack

Liever je favoriete frisdranken in een ander formaat of op zoek naar andere lekkere drankjes? Bekijk dan zeker ook onze andere categoriepagina’s waar je de ideale afwisseling vindt voor je Cola 6-pack: