Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 16
    22
Merk
  1. Raak (12)

Raak

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

Maak kennis met de limonadesiroop van Raak

De Raak limonade is geliefd door het hele gezin. Dit komt natuurlijk omdat de Raak limonade in zoveel variëteiten te verkrijgen is. In de praktijk kiest u gewoon zelf even uw favoriete Raak vruchtensiroop uit en dit in klein- of grootverpakkingen. Al sinds 1957 maakt Raak limonade en vooral de Raak ranja doet het daarbij heel goed. Bij ons vindt u de aanmaaklimonade terug in kleinverbruikersverpakkingen, maar u kunt ook altijd voor uw Raak limonade 5 liter jerrycans aanschaffen.

Raak siroop: verkrijgbaar in 14 verrukkelijke smaken

Raak siroop kunt u in verschillende fruitsmaken verkrijgen. Met een enkele bus Raak siroop van 750 ml maakt u maar liefst 30 glazen vruchtenlimonade aan. U kunt echter ook opteren voor jerrycans van 5 liter, wat dan weer goed is voor 200 glazen limonade. De Raak siroop is verkrijgbaar met allerlei verrukkelijke fruitsmaken, namelijk: aardbei, framboos, multivruchten, granaatappel, reine-claude, sinaasappel, peer en zwarte bessen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor varianten waarmee u suikervrije Raak limonade aanmaakt. Zij hebben de vertrouwde smaak, maar dan zonder suikers.

De groothandel voor al uw aanmaaklimonade

De Raak ranja is vooral lekker bij het aanlengen tot vruchtenlimonade, maar uiteraard kunt u ook opteren voor limonadesiroop die u bijvoorbeeld gebruikt voor uw cocktailcreaties. Daarom bieden wij aanmaaklimonade aan van verschillende merken en in uiteenlopende smaken. Op onderstaande pagina's vindt u meer over deze producten terug.