Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@kantinewinkel.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Agroposta

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Agroposta siroop kopen bij 4UStore

Bij Agropošta maken ze 100% natuurlijke limonadesiropen. Voor de Agroposta siroop gebruiken ze vers fruit en gezonde planten. Alle ingrediënten worden daarbij met de hand geplukt en enkel de beste ingrediënten volstaan. Bovendien wordt de Agroposta siroop nog steeds met de hand gemaakt volgens het ambachtelijk recept dat generatie na generatie werd doorgegeven. De ingrediënten zijn afkomstig uit Kroatië, waar verschillende klimaatzones de lekkerste vruchten en kruiden in het leven roepen.

Agroposta limonade met respect voor de natuur

Bij Agropošta kiezen ze voor verschillende soorten Agroposta siroop. Voor iedere Agroposta siroop zijn de ingrediënten zorgvuldig uitgekozen om een specifieke smaak te verkrijgen. De ingrediënten worden met de nodige voorzichtigheid manueel geplukt, zonder de planten te beschadigen. Bovendien krijgen hun aardbeien- en lavendelplanten, net zoals hun bomen, de tijd en de ruimte om de beste ingrediënten te maken. Goed om te weten is dat de Agroposta limonade altijd glutenvrij en vegan is. Bovendien worden er ook enkel biologische ingrediënten gebruikt. Van kunstmatige toevoegingen en bewaarmiddelen heeft de Agroposta siroop dan ook nog niet gehoord.

Lekkere cocktails en mocktails met Agropošta

De Agroposta siroop is verkrijgbaar in verschillende smaken, zoals citroen, aardbei, salie, vlierbloesem, framboos, lavendel en munt. U kunt met Agroposta limonade aanmaken, maar bovendien laat de Agroposta siroop zich heel goed verwerken in cocktails en mocktails. Een echte klassieker is een gin-tonic met een vleugje saliesiroop, maar u kunt natuurlijk ook lekker creatief zijn. Bij ons vindt u in ieder geval alles voor uw cocktails en mocktails terug. Bekijk daarom ook even onderstaande pagina's met andere nuttige producten.