Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 16
    17
Merk
  1. Isolabella (1)

Isolabella

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

"

Ontdek de verfijnde smaken van Isolabella

Isolabella is een naam die synoniem staat met Italiaanse traditie en kwaliteit. Dit merk staat bekend om zijn uitmuntende likeuren die alle kenmerken van de Italiaanse finesse belichamen. Het combineert een rijke geschiedenis met een ongeëvenaarde passie voor het creëren van likeuren met superieure smaken. Bij het maken van deze likeuren, waaronder de Isolabella Sambuca, worden alleen de beste ingrediënten gebruikt.

Isolabella Sambuca met een aroma van Italiaanse traditie

De Isolabella Sambuca is een toonbeeld van verfijning en smaak. Deze likeur wordt geproduceerd door een zorgvuldige selectie van hoogwaardige ingrediënten. Dit resulteert in een uitgebalanceerde en onmiskenbaar rijke anijssmaak. De traditionele manier om van Isolabella Sambuca te genieten, is koud uit de vriezer of met ijs. Voor een authentieke ervaring serveert u het met drie koffiebonen. Deze bonen staan voor gezondheid, geluk en welvaart.

Isolabella Limoncello: zonovergoten Siciliaanse smaak

De Isolabella Limoncello is gemaakt van de zongerijpte Zagara White-citroenen van Sicilië. Hierdoor biedt het een frisse en levendige smaakervaring. Deze limoncello onderscheidt zich door zijn heldere kleur en volle smaak. Het is ideaal als digestief of in diverse cocktails en desserts. De zorgvuldige productieprocessen, waaronder het handmatig schillen en de koude infusie van de citroenschillen, bewijzen de kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat de delicate aroma's optimaal behouden blijven, wat bijdraagt aan de unieke smaak van de likeur. Isolabella Limoncello maakt deel uit van ons rijk assortiment aan limoncello's. Ook andere bekende merken limoncello zijn bij ons te verkrijgen, inclusief de volgende merken:

"