Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 2
    16
Merk
  1. Tea of Life (23)
Keurmerk
  1. Fairtrade (10)

Tea of Life

Foto-tabel Lijst

1-12 of 23

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 23

Pagina:
  1. 1
  2. 2
"

Ontdek hoe elke kop Tea of Life thee het leven verrijkt

Tea of Life biedt een uitgebreid assortiment van 100% natuurlijke en cafeïnevrije theeën en kruidenmelanges, zorgvuldig samengesteld om aan elke smaakvoorkeur te voldoen. Dit gaat van de rustgevende Goodnight-blend met kamille, lavendel en valeriaan tot de verkwikkende Rooibos Royal. Elke variant vertelt zijn eigen verhaal. Deze premium collectie is gecertificeerd biologisch én fair trade. Het biedt niet alleen een heerlijk kopje thee, maar draagt ook bij aan een betere wereld.

CO2-neutrale productie voor een duurzamere wereld

In lijn met de missie om een positieve impact te creëren, kiest Tea of Life voor een CO2-neutrale productie. Alle theeën worden in Sri Lanka verwerkt tot het eindproduct. Dit zorgt voor meer banen en draagt bij aan de lokale economie. Verder steunt Tea of Life, via de Fair Grounds Foundation, de lokale gemeenschappen met onderwijs, betere leefomstandigheden en gezondheidszorg. Dit maakt de Tea of Life thee tot de ideale theekeuze voor elke organisatie die belang hecht aan een betere wereld.

De perfecte thee voor in de kantine

Tea of Life is de ideale aanvulling op het assortiment van de kantine of horecagelegenheid die waarde hecht aan kwaliteit en duurzaamheid. En aan een positieve bijdrage aan de wereld. De Tea of Life thee is niet alleen een genot voor de smaakpapillen, maar ook een gespreksonderwerp door hun achtergrondverhaal. Met een breed assortiment en de belofte van een CO2-neutrale productie is Tea of Life ook bij consumenten geliefd. Ook organisaties die hun werknemers en gasten een unieke en verantwoorde theesensatie willen bieden, zijn gebaat bij deze thee. Elke aankoop van Tea of Life thee draagt rechtstreeks bij aan de Fair Grounds Foundation. Hiermee ondersteunt u de lokale gemeenschappen rond de theeplantages. De Tea of Life thee kan perfect worden gecombineerd met andere duurzame merken voor in de kantine, waaronder:

"