Onze andere webshops

Minirollen

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Minirollen poetspapier kopen bij 4UStore

De minirollen poetspapier zijn speciaal ontworpen voor de kleinere dispensers, zoals de Pearl White minirol dispenser. Hoewel het om mini rollen poetspapier gaat, onderscheiden ze zich door hun hoog absorberend vermogen. Laat je dus niet misleiden door hun grootte, want ze kunnen moeiteloos vuil en vocht opnemen. Het beperkte formaat van deze minirollen poetspapier maakt ze daarentegen uitermate geschikt voor gebruik bij het schoonmaken. Het mag dan zeker niet verbazen dat steeds meer mensen voor hun poetspapier mini rollen kiezen. Deze minirollen poetspapier zijn verkrijgbaar in uiteenlopende uitvoeringen, waarbij vooral het aantal lagen verschilt.

Minirollen poetspapier op basis van cellulose

Het merendeel van de minirollen poetspapier wordt vervaardigd op basis van cellulose. Cellulose is een natuurlijk product dat onder andere uit hout wordt gewonnen. Toch hoeft het gebruik van cellulose niet te impliceren dat de minirollen poetspapier nadelig zijn voor het milieu. Verschillende certificaten en keurmerken weten dat dan ook tegen te spreken. De door ons verkochte minirollen poetspapier dragen onder andere de keurmerken FSC, EU ECO-label, Cradle to Cradle en CO2-neutraal. Ben je op zoek naar duurzame minirollen poetspapier? Dan zijn de Satino Black Mini rollen poetspapier alvast een uitstekende keuze. Niet alleen omdat ze ondanks hun enkele laag een uitmuntende kwaliteit hebben, ook omdat ze alle vier de keurmerken mag dragen.

Voor welke dispensersystemen is dit poetspapier geschikt?

De minirollen poetspapier gebruik je in combinatie met miniroldispensers zoals je ze ook in deze webwinkel kan vinden. Wij verkopen onder andere de Satino Minirol Dispenser. Zo’n miniroldispenser gebruik je vooral wanneer je onvoldoende plaats hebt om een midiroldispenser te monteren. Het is overigens heel eenvoudig om zo’n miniroldispenser aan te vullen. Meestal volstaat het om de klep even naar voren te klappen en vervolgens een van jouw minirollen poetspapier erin te plaatsen.

Ook interessant voor jou

Ben je op zoek naar minirollen poetspapier? Dan zullen onderstaande producten jou misschien ook interesseren: