Onze andere webshops

Schoonmaakmiddelen

Foto-tabel Lijst

1-12 of 210

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 210

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Alles wat u zoek met betrekking tot schoonmaak en afvalverzameling vindt u in deze categorie. Van allesreinigers tot afvalbakken en plastic handschoenen. Naast de gekende A-merken bieden wij ook een groot assortiment budgetvriendelijke alternatieven. Kantinewinkel.nl werkt volgens het one stop shop-concept wat inhoudt dat u alles wat u nodig heeft in een winkel – webshop in dit geval – koopt. Geen gedoe en snel alles in huis! Wij leveren onder andere allesreinigers, producten specifiek gericht op de schoonmaak van uw sanitair, keuken en vloeren, afvalzakken, wasmiddelen en wasverzachters, vaatwasmiddelen, afvalbakken en gereedschap en materialen. Kortom alles wat u nodig heeft voor de schoonmaak van uw restaurantkeuken, horecagelegenheid, kantooromgeving of huishouden. 
 

Waarom een schone (werk)plek belangrijk is

Wij van Kantinewinkel zijn niet enkel een leverancier van schoonmaakproducten en schoonmaakmaterialen, wij denken ook graag met u mee. Het voldoende reinigen van uw onderneming is niet alleen een kwestie van veiligheid, maar er zijn ook heel wat andere redenen die een schone werkplek moeten aanmoedigen. Wij zetten ze op een rij en leggen uit waar u best op moet letten.

Laat een goede indruk na met de geschikte reinigingsproducten

Wij mensen zijn mysterieuze wezens. Blijkbaar hechten klanten en andere actoren heel wat belang aan een propere (werk)omgeving. Die vluchtige indruk kan je dan ook in jouw voordeel gebruiken, met een schone plek geef je aan dat jouw klant en zijn indruk voor jou belangrijk zijn. In de praktijk mogen volgende schoonmaakproducten en schoonmaakmaterialen dus zeker niet ontbreken: vloerreinigers, kalkreinigers, een dweil / mop en een bijhorende (mop)emmer. Zorg dat je steeds klaar staat om gebeurlijke ongelukjes te bestrijden met de meest efficiënte reinigingsproducten.

Verhoog de productiviteit met de meest productieve schoonmaakproducten

Inderdaad, reinigingsproducten verhogen ook de productiviteit van jouw werknemers. Hier geldt de regel: een net bureau zorgt voor een nette geest. Door gebruik te maken van de geschikte schoonmaakmaterialen en reinigingsproducten verhoog je dus rechtstreeks de productiviteit van de eigen werknemers. Bovendien is het ook een teken dat jij geeft om hun comfort.

Wanneer is het tijd om de schoonmaakproducten boven te halen?

Benieuwd of ook jouw onderneming beter alle reinigingsproducten en schoonmaakmaterialen uit de kast haalt? Onderstaande bedrijfskenmerken zijn duidelijke indicatoren dat je maar beter kiest voor een periodieke reiniging en aangepaste schoonmaakproducten:

 • Wanneer een klant op bezoek komt, moet je nog snel alles reinigen en op zoek gaan naar die ‘vervloekte’ schoonmaakproducten;
 • Jouw schoonmaakmaterialen zitten ergens verdoken in een kast en hebben bijna nood aan eigen schoonmaakproducten om ze van hun stoflaag te ontdoen;
 • Steeds vaker moet jij of jouw werknemers op zoek naar documenten of gereedschap, een duidelijke structuur en ordening kan hier wonderen doen;

Herken je jezelf in deze situatie? Haal dan snel alle reinigingsproducten en schoonmaakmaterialen uit de kast en kies voor een grondige schoonmaak. Een nette werkomgeving is trouwens een omgeving dat voldoende vlot onderhouden wordt. Stel daarom een structureel reinigingsplan op en schrijf duidelijk neer wanneer wat gereinigd moet worden. Op basis van deze noden haal je dan de best geschikte reinigingsproducten en schoonmaakmaterialen in huis. Wanneer enkel het kantoor en het sanitair gereinigd moet worden, zal je immers andere reinigingsproducten en schoonmaakmaterialen nodig hebben dan wanneer je bijvoorbeeld ook een kantine moet reinigen.

Twijfel je over de best geschikte schoonmaakproducten? Weet je niet welke reinigingsproducten je best in huis haalt? Wij helpen je graag verder. Want iedereen werkt ten slotte graag in een sommige omgeving. 

Schoonmaak op kantoor

De schoonmaak op kantoor. Het zal geen verrassing zijn dat veel mensen het daar niet zo nauw meenemen. 'Er komt hier toch een schoonmaker' hoort men vaak, maar op de meeste kantoren is men zelf verantwoordelijk voor de schoonmaak van het eigen bureau en de bedrijfskeuken. Niet iedereen werknemer is zo gedreven als het op de schoonmaak aankomt. Wij dan hebben dank ook de smerigste plekjes op kantoor voor u op een rijtje gezet. Wellicht bedenkt u zich nu een tweede keer voordat u de head set leent van uw call center-collega.

Schoonmaak van de hoofdtelefoon

Hoofdtelefoons worden vaak gedeeld, zeker in call centers waar het niet ongebruikelijk is dat een werkplek wordt gedeeld. Toch is het waarschijnlijk niet zo'n goed idee om een hoofdtelefoon te delen en wil om de volgende reden. Bacteriën kunnen zich eenvoudig verspreiden door middel van zweet, oorsmeer en huidschilfers van uw collega. Deze blijven achter op de hoofdtelefoon en kunnen vervolgens op uw hoofd terecht. In de meeste gevallen zult u hier geen last van ondervinden, maar het is mogelijk dat u er bijvoorbeeld uitslag van krijgt of in het ergste geval, zelfs luizen. Het is overigens ook aan te raden, uw hoofdtelefoon regelmatig te reinigen met een desinfectiedoekje.

Schoonmaak van uw favoriete mok 

Vele werknemers op kantoor hebben een favoriete mok of beker waar ze dagelijks uit te drinken. Ze drinken er zelfs zo graag uit dat de mok of beker enkel afgespoeld wordt met heet water. Men is namelijk bang dat de beker op iemand anders zijn bureau terechtkomt, als ze 'm in de vaatwasser zetten. Toch is het belangrijk dat een mok regelmatig een meedraait in de vaatwasser. Er zitten namelijk ontzettend veel bacteriën op die niet verdwijnen door de mok enkel met warm water om te spoelen. Een grondige schoonmaak in de vaatwasser is noodzakelijk.

Schoonmaak van de koelkast

De koelkast op kantoor - ze zijn er niet zo erg uit als in een studentenhuis, maar vaak scheelt het niet veel. Wat dacht u van beschimmelde yoghurt, groene boterhamworst en andere viezigheid. De koelkast thuis bevat veel bacteriën, maar dit is niets vergeleken met de koelkast op kantoor. Deze wordt namelijk veel intensiever gebruikt. De schoonmaak zou dan ook intensiever moeten zijn, maar deze wordt gemakshalve wel eens vergeten. Een grondige schoonmaak van de koelkast is noodzakelijk, wil me niet ziek worden. Maak hier tijd voor. Neem de planken en laden van de koelkast eruit, en maak deze grondig schoon met allesreiniger of vaatwasmiddel en heet water. Het is belangrijk deze schoonmaak regelmatig te herhalen, want bacteriën vermenigvuldigen zich razendsnel in de koelkast.

Schoonmaak van uw toetsenbord

Het is algemeen bekend dat toetsenborden broedplaatsen zijn voor bacteriën. Een goede schoonmaak op zijn tijd is dan ook bepaald geen overbodige luxe. Toetsenborden worden zo vies omdat mensen er gemiddeld zo'n 8 acht uur per dag met hun handen aanzitten en als we er vanuit gaan dat ongeveer een derde van de mensen hun handen niet wast na het bezoeken van het toilet en dat veel mensen eten achter hun bureau - kruimels komen terecht in het toetsenbord, dan kunnen we er vanuit gaan dat er frissere plekjes dan het toetsenbord. Maak het toetsenbord daarom wekelijks goed schoon. Draai je 'm om, schud de kruimels eruit en neem de toetsen of met een vochtig doekjes of een doekje met desinfectiemiddel.

Schoomaak van de printer op kantoor

De printer wordt ook vaak vergeten tijdens de schoonmaak. Veel mensen realiseren zich niet dat een printer zo'n 300 tot 500 keer per dag wordt aangeraakt en dus boordevol met bacteriën zit. Vergeet dan ook niet de printer af te nemen met een vochtig doek of met allesreiniger of desinfectiemiddel. 

Schoonmaak van de kraan in de sanitaire ruimte

Het schijnt dat de waterkraan op het toilet in veel gevallen minder schoon is dan het toilet. Hoe dit komt? Als men de behoefte heeft gedaan op het toilet is het eerstvolgende dat men aanraakt de waterkraan om de handen te wassen. Aangezien relatief veel mensen gebruik maken van het toilet zullen ook vele verschillende mensen de kraan aanraken. Hoe lost men dit op. Natuurlijk de kraan dagelijks goed schoonmaken en daarnaast dient u na het wassen van de handen de kraan te sluiten met een papieren handdoekjes. Zijn deze niet beschikbaar, neem dan een aantal velletjes toiletpapier.

Magnetron schoonmaak

De magnetron wordt dagelijks gebruikt op kantoor. 's Ochtends om de havermout op te warmen, 's middags voor een soepje en 's avonds wellicht voor een smakelijk pastagerecht. De magnetron is zonder twijfel een onmisbaar toestel in de keuken. Wel wordt de schoonmaak van de magnetron vaak vergeten. Een magnetron dient eigenlijk dagelijks goed schoongemaakt te worden, want bacteriën voelen zich op hun gemak in de magnetron; het is er namelijk lekker warm. Let vooral op, wanneer men er vlees in op warmt. Is de magnetron niet goed schoon, dan kan men hier serieus ziek van worden. De magnetron is eenvoudig te reinigen met heet water en wat schoonmaak azijn.

Schoonmaak van het toilet 

Hier wordt vaak wel goed schoon gemaakt. Hoewel men in sommige kantoren ook wel een een steekje laat vallen. Schijnbaar doet de helft van de Nederlandse werknemers hun behoeft liever thuis dan op het werk. Dit hoeft natuurlijk niet per se te maken te hebben met de schoonmaak van het toilet; wellicht zit men thuis gewoon lekkerder. Als u overigens goed de handen wast na het toiletbezoek hoeft u nergens bang voor te zijn. U kunt naast al onze schoonmaakmiddelen ook nog vouwhanddoekjes vinden in onze webshop, neem dus snel een kijkje!