Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Sprayflacons

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

Sprayflacons kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kunt u handige sprayflacons kopen voor het schoonmaken van verschillende materialen. Deze sprayflacons kunt u vullen met water, schoonmaakmiddel of een mix van deze twee. De sprayflacons zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof waardoor ze bestand zijn tegen sterke zuren. De triggers zijn los verkrijgbaar, maar ook flacons zonder triggers vindt u terug in ons assortiment. Neem hierboven een kijkje en wees gerust van de voordeligste prijs. Vooral dat laatste maakt sprayflacons kopen bij 4UStore zo’n goed idee. Onze uitstekende service krijgt u er gratis bij.

Sprayflacons kopen van Tana Green Care

Bij 4UStore kunt u de sprayflacons kopen van Tana Green Care. Deze sprayflacons zijn speciaal ontwikkeld voor de producten van Tana, zoals Sanet daily Quick & Easy of Tanet interior Quick en Easy. Het enige wat u hoeft te doen is de patronen en de sprayflacons kopen en de sprayflacon te plaatsen. Daarnaast vult u nog even het navulbare waterpatroon bij en u beschikt meteen over een veilige spray met automatische verdeling en economische dosering. Deze sprayflacons kopen is een goed idee voor de professional want met de ergonomische trekken heeft u nog meer plezier tijdens het werk, terwijl het product volledig en tot de laatste druppel wordt gebruikt. Wilt u duurzame sprayflacons kopen? Ook dan is de Tana Green Care sprayflacons kopen een absolute aanrader.

Andere sprayflacons kopen bij 4UStore

U kunt bij ons natuurlijk niet alleen de Tana Green Care sprayflacons kopen, maar u vindt hier ook een aantal andere sprayflacons en triggers terug. Bij ons kunt u sprayflacons en triggers in verschillende kleuren kopen dus is het perfect mogelijk om met kleurcodes te werken. Deze neutrale sprayflacons zijn eveneens zuinig in gebruik en zijn nu nog voordeliger.

Eenvoudig schoonmaken met 4UStore

Naast sprayflacons vindt u bij 4UStore nog talloze andere schoonmaakmiddelen en -materialen voor de reiniging van uw interieur. Bekijk zeker ook even volgende pagina’s: