Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Stofzuiger

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

Stofzuiger kopen bij 4UStore

Een bezem verplaatst het stof. In combinatie met een veegblik hoeft dat echter geen probleem te zijn. Wil je het stof echter meteen opnemen? Dan moet je natuurlijk een stofzuiger kopen. Toch is zo’n stofzuiger kopen lang niet altijd even eenvoudig. Er bestaan immers verschillende modellen die stuk voor stuk hun eigen voor- en nadelen kennen. Om ervoor te zorgen dat jij de best geschikte stofzuiger bestellen zal, leggen wij een en ander voor jou uit.

Welk type stofzuiger kopen?

Ruwweg zijn er vijf soorten stofzuigers. Het gaat in de eerste plaats om de sledestofzuiger waarin zich ofwel een stofzuigerzak ofwel een stofreservoir bevindt. Wil je dit type stofzuiger kopen? Weet dan wel dat de snoer jouw bewegingsvrijheid beperkt en de opslagkracht beperkt is. In kleine kantooromgevingen hoeft dat geen probleem te zijn. Ook een zogenoemde steelstofzuiger doet hier z’n ding.

In grote kantooromgevingen moet je echter een andere stofzuiger kopen. Hier kies je daarom beter voor een ketelstofzuiger. Zo’n ketelstofzuiger, waartoe de bekende Hetty ketelstofzuiger behoort, heeft extra volume en is hierdoor geschikt voor grotere oppervlakken. Ga wel steeds na of de ketelstofzuiger een oplaadbare accu heeft en dus snoerloos kan werken. Eventueel kan je ook nog een aparte kruimeldief gebruiken of een robotstofzuiger een deel van het werk laten automatiseren.

Waarop letten indien we een stofzuiger kopen?

Uiteraard willen we een goede stofzuiger kopen. Zo’n goede stofzuiger moet een net eindresultaat op een efficiënte manier bereiken. Om die reden moeten we, indien we een stofzuiger kopen, met een aantal zaken rekening houden. Zo zal je steeds een stofzuiger kopen moeten met voldoende zuigkracht. Ook met het gewicht van de stofzuiger houd je maar beter rekening, zeker indien het doorheen het gebouw moet worden getransporteerd. Denk tot slot aan de andere zaken waar je maar beter rekening mee houdt indien je een stofzuiger kopen zal: het type luchtfilter (idealiter zal je een stofzuiger kopen met een HEPA-filter), de geschiktheid om nat te zuigen, het energielabel, de inhoud en de snoerlengte zijn daar slechts enkele voorbeelden van.