Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Vegetarisch
  1. Ja (4)
Prijs
  1. 18
    44
Merk
  1. Harlekijntjes (4)

Harlekijntjes

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Harlekijntjes drop kopen bij 4UStore

In Nederland eten we ongeveer 30 miljoen kilo drop per jaar. Dat is 2 kilogram drop per Nederlander per jaar. En de populairste dropsoort? Dat is allicht wel de Harlekijntjes drop. Harlekijntjes Zoet wordt in Nederland vaker gegeten dan welke andere dropsoort en hierdoor mag de Harlekijntjes drop eigenlijk niet in uw assortiment ontbreken.

Verschillende soorten Harlekijn drop

De Harlekijn drop is in drie authentieke smaken te verkrijgen. De zoete Harlekijn drop is voor velen de favoriet, maar daarnaast kunt u ook kiezen voor de zoute Harlekijn drop of de muntdrop van Harlekijntjes. Stuk voor stuk hebben ze hun zachte bite gemeen. Naast de grote zakken met Harlekijn drop zijn er ook de lekkere droprepen die het goed doen in verkooppunten. Voor welke variant u ook kiest, stuk voor stuk worden ze enkel gemaakt met natuurlijke smaak- en kleurstoffen. Ook qua verpakkingen, gaande van cups van 200 gram tot zakken van 450 gram of meer, heeft u lekker veel keuzevrijheid. Ook bij 4UStore is dit gewoon het geval.

Speelse Harlekijntjes

Harlekijntjes drop wordt volgens de hoogste kwaliteitseisen geproduceerd. Ondanks het speels en lakse design waarbij Harlekijntjes allerlei gekke dingen doen, zijn ze in de fabriek heel streng voor alle Harlekijntjes die er werken. Per slot van rekening hebben deze Harlekijntjes één missie: van de wereld een leukere plek maken. Dat doen de Harlekijntjes met hun Harlekijntjes drop, maar ook door 1% van de omzet aan CliniClowns Nederland te doneren.

Andere drop kopen bij uw online dropgroothandel

Er zijn maar weinig redenen waarom u niet van de speelse Harlekijntjes zou houden. Bent u desondanks toch op zoek naar andere drop? Dan stellen we u zeker niet teleur. Als online dropgroothandel bieden we de drop aan van de grote en minder grote merken en dit telkens in uiteenlopende smaken. Bekijk bijvoorbeeld even onderstaande pagina's waar u nog meer drop vindt.