Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Geboortesnoep

Foto-tabel Lijst

1-12 of 13

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 13

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Geboortesnoep kopen bij 4UStore

Bij 4UStore bestelt u het lekkerste geboortesnoep voor kersverse jongetjes en meisjes. Wij hebben een ruim assortiment aan geboortesnoep voor bijvoorbeeld een babyborrel, een kraamfeest of een gender reveal party. De geboortesnoep komt natuurlijk met blauwe of roze kleurtjes die u netjes afstemt op het geslacht van het kindje.

Chocoladedragees als geboortebedankje

In onze collectie met geboortesnoep kunnen chocoladedragees niet ontbreken, toch nog steeds een van de klassiekers als het op geboortechocolade aankomt. U heeft de keuze tussen hemelsblauw-witte chocoladedragees of de liefkozende combinatie tussen roze en witte chocoladedragees. Deze chocoladedragees zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en in grootverpakkingen die variëren van 900 tot en met 1.000 gram. De chocoladedragees zijn ideaal voor het maken van een eigen geboortebedankje.

Gesuikerde babyspeeltjes als geboortesnoep

Naast chocoladedragees vindt u bij ons ook ander geboortesnoep, zoals de gesuikerde babyspeentjes. Deze babyspeentjes zijn opnieuw verkrijgbaar in blauw-witte en roze-witte uitvoeringen. Ze zien eruit als kleine spenen en ze zijn ook heel lekker. Ze worden vaak gebruikt bij een gender reveal party, waar het geslacht van het aanstaande kindje wereldkundig wordt gemaakt. Dit geboortesnoep is verkrijgbaar in zakken van 1 kilogram.

Tummix voor een gender reveal party

Tummix biedt het voordeel dat u meteen over lekker veel verschillende snoepjes beschikt. Hierdoor gaat de geboortesnoep nooit vervelen. Omdat de Tummix in een roze en een blauwe uitvoering te verkrijgen is, is het ideaal voor het gebruik bij een gender reveal party. De Tummix verkopen wij in grote zakken van 900 gram waardoor u al uw vrienden en familieleden kunt laten smikkelen. Houd er wel rekening mee dat de Tummix gelatine bevat en niet geschikt is voor vegetariërs. Gelukkig hebben we nog heel wat andere geboortesnoep voor uw gender reveal party.

Nog meer geboortesnoep kopen bij 4UStore

Of het nu is voor een kraamfeest, een babyborrel of een geboortebedankje: bij ons vindt u een heel ruime collectie aan geboortesnoep en geboortechocolade. De Babymix-foamsnoepjes – opnieuw verkrijgbaar in een blauwe en een roze variant – worden bijvoorbeeld altijd leuk bevonden. Dit geboortesnoep op basis van zacht foam heeft allerlei leuke figuurtjes, zoals een lachend babygezichtje, een wiegje, voetjes en drinkflesjes. Ook dit geboortesnoep doet het heel goed op een gender reveal party of een kraamfeest. Bekijk ten slotte ook even onze vruchtenhartjes en Candy Canes die ideaal zijn als geboortebedankje.

Alle benodigdheden voor uw gender reveal party

Naast geboortesnoep verkopen wij nog heel wat andere leuke toevoegingen voor een kraamfeest of gender reveal party. Dit gaat van lekkere hapjes en borrelnootjes tot een passend drankje en disposables zodat u nadien niet met de vaat hoeft af te rekenen.