Onze andere webshops

Keelpastilles

Foto-tabel Lijst

1-12 of 36

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 36

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Keelpastilles kopen bij 4UStore

Keelpastilles komen in diverse soorten, maten, hoeveelheden en smaken. Ook de sterkte en de helende kracht van de keelpastilles durven nogal eens sterk uiteen te lopen. Bij 4UStore kiezen we alvast enkel voor keelpastilles met bewezen werking. Hierbij komen we automatisch uit bij topmerken zoals Ricola, Anta flu, Vicks, Potters, Fisherman’s Friend en Klene.

Ricola snoepjes kopen bij 4UStore

Wanneer we het hebben over keelpastilles, blijken we al snel te denken aan de Ricola snoepjes. Het gaat dan ook om hoogwaardige keelpastilles op basis van Zwitserse kruiden. Deze keelpastilles helpen een heldere stem te bekomen en een schorre keel te voorkomen. Zo roep je heesheid meteen een halt toe. De Ricola snoepjes zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. De bekendste Ricola snoepjes zijn vast de Ricola Original Herb pastilles op basis van zeven verschillende Zwitserse kruiden. Deze snoepjes zijn meteen ook 100% suikervrij, waardoor je enkel geniet van de gezonde voordelen. Hiernaast bieden wij ook verschillende andere Ricola snoepjes aan met smaken zoals kruiden-karamel en AlpinFresh. Neem vooral zelf even een kijkje en laat je verrassen door de Ricola snoepjes.

Fisherman’s Friend kopen bij 4UStore

Sommigen zweren voor de Ricola snoepjes, anderen doen niets liever dan Fisherman’s Friend kopen. Maar voor welke keelpastilles je ook kiest, het resultaat is steeds hetzelfde: een einde aan de stem-, keel- en ademhalingsproblemen. De keelpastilles van Fisherman’s Friend bestaan onder andere uit mentol, gom, zetmeel, zoethout, capsiumtinctuur en eucalyptusolie. Deze keelpastilles zijn in tientallen smaakvarianten verkrijgbaar zoals kers, mandarijn, munt, framboos en aarmunt. Speciaal voor de liefhebbers van drop zijn er ook de smaken drop en drop-anijs.

Toch liever andere keelpastilles of bijvoorbeeld drop bestellen? Neem dan een kijkje bij de keelpastilles van andere grote merken. Ook zij zijn immers gezegend met een bewezen werking.