Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Suikervrij
 1. Ja (9)
 2. Nee (57)
Vegetarisch
 1. Nee (66)
Prijs
 1. 10
  34

Drop

Foto-tabel Lijst

1-12 of 66

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 66

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
"

Grootverpakking drop kopen bij 4Ustore

Ken je ook maar één Nederlander die niet af en toe wat drop kopen gaat? Nou, wij niet! Drop moet nu eenmaal één van onze favoriete snoepjes zijn. Dat merken ook wij bij onze klanten die wel heel vaak drop bestellen. We kunnen hen natuurlijk geen ongelijk geven, want deze zwarte snoepvariant is gewoon overheerlijk! Wij brengen ‘m bovendien in diverse variëteiten en zoals steeds gaat het om een echte grootverpakking drop. Ideaal voor zij die er niet genoeg van krijgen! Of voor zij met een snoepwinkel.

Wat is drop nou net?

Dat we drop lekker vinden en daardoor drop kopen, weten we allemaal wel. Toch weten velen eigenlijk niet goed wat drop nou net is en waardoor het zo verschilt van ander snoepgoed. Nou: indien we drop kopen, kopen we eigenlijk het extract van de zoethoutplant. Een natuurlijk product, dus. Daaraan wordt dan wel suiker toegevoegd. Des te meer suiker er aan de drop wordt toegevoegd, des te zoeter de drop smaakt. Bij 4UStore vind je drop met 30 tot 60% suiker, hoewel je bij ons ook suikervrije drop kopen kan. In dat geval werd wel een zoetstof toegevoegd. Vervolgens voegt men gelatine toe om de drop te binden. Toch kan je bij ons ook vegetarische drop kopen. Dan gebruikt men een ander bindmiddel. Denk maar aan zetmeel. Tot slot voegt men allerhande smaakmakers toe. Denk bijvoorbeeld aan honing, anijs of karamel. En hierdoor kan je talloze soorten drop kopen!

Welke soorten drop online bestellen?

Drop kopen staat gelijk aan een ruime keuzemogelijkheid. Ook bij ons is dat het geval. Op basis van hun eigenschappen kunnen we stellen dat je suikervrije en niet-suikervrije drop kopen kan. Het gebruik van gelatine of zetmeel zorgt ervoor dat je ook vegetarische drop kopen mag. Hiernaast speelt het zoet karakter eveneens een rol. Je kan bij ons zowel zoete als zoute drop kopen. Ook kan je drop kopen met bijzondere smaken. Denk bijvoorbeeld aan kruidendrop of honingdrop.

"

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@kantinewinkel.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
KiyOh

8,6 / 10

Gebaseerd op 831 beoordelingen

skinsense bv "erg snel met leveren"

3 jul. 2019