Onze andere webshops

Kindersnoep

Foto-tabel Lijst

1-12 of 237

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 237

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Snoep online kopen bij 4UStore

Wanneer het over snoep gaat, zijn de kleinsten vaak de grootste fans. Om die reden mag ook kindersnoep niet ontbreken in jouw verkooppunt. Bij 4UStore kan je verschillende soorten snoep bestellen. Het gaat van de bekende zoete en zure snoepjes tot drop grootverpakking en chocolade. Zoals steeds komen ze in extra grote hoeveelheden en is onze staffelkorting onverminderd van toepassing.

Snoep bestellen in grootverpakkingen

Bij 4UStore kan je snoep online kopen in extra grote hoeveelheden. Het gaat om silo’s kindersnoep die in kiloverpakkingen komen. Zij zijn niet geschikt voor rechtstreeks verkoop aan consumenten maar dienen ter navulling van de eigen snoepvoorraad. Het gaat onder andere om de ruitspekken van Frisia, de befaamde zure UFO’s en zoete beertjes. Hiernaast is ook individueel verpakt kindersnoep verkrijgbaar in dergelijke grote uitvoeringen.

Snoep bestellen in een mooie dispenserdoos

Kindersnoep kan soms heel aanlokkelijk zijn. Voorwaarde is dan wel dat het kindersnoep ook mooi wordt geëtaleerd. Daarom kan je bij 4UStore kindersnoep bestellen in extra functionele dispenserdozen. Neem bijvoorbeeld het kindersnoep van Fini. Deze snoepjes werden telkens individueel verpakt en komen in een stijlvolle kartonnen doos. Het enige wat je nog hoeft te doen is de flap te openen en de snoepjes etaleren zichzelf!

Snoep online kopen: nu ook met speelgoed

Bij 4UStore kan je niet alleen snoepgoed groothandel online bestellen maar vergezellen we het ook van leuk speelgoed. Kinderen houden er immers van. Neem bijvoorbeeld de kindersnoep van Pez. Bij dit merk wordt het kindersnoep steeds vergezeld door een leuk figuurtje op een troon. Het gaat om bekende figuurtjes, want eerder waren bijvoorbeeld de Smurfen al van de partij. Ook bij ander kindersnoep zien we steeds vaker speelgoed verschijnen. Een ander voorbeeld is het kindersnoep van KidsWorld met hun Crazy Selfie Cards! Ook bij dit kindersnoep werd overigens gekozen voor een stijlvolle dispenserdoos. En zoals steeds komen ze in extra grote hoeveelheden, waardoor je geniet van een mooie staffelkorting.