Onze andere webshops

Pepermunt

Foto-tabel Lijst

1-12 of 44

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel Lijst

1-12 of 44

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Pepermunt kopen bij 4UStore

Ook de lekkernij pepermunt kopen doe je gewoon bij 4UStore. Bij 4UStore kan je pepermunt kopen van bekende merken zoals King, Fortuin en Mentos. Ook Wilhelmina pepermunt kopen doe je uiteraard gewoon bij 4UStore. Je vindt de pepermunt in diverse varianten. Denk bijvoorbeeld aan pepermuntballen in extra grote zakken of silo’s, individueel verpakte pepermunt of kleine doosjes pepermunt die gewoon in de broekzak of handtas passen. Zoals steeds uiteraard ook in extra grote hoeveelheden en gezegend met onze staffelkorting. Want pepermunt bestellen, dat doe je toch gewoon bij 4UStore!

Wat is pepermunt?

In tegenstelling tot wat men soms eens lijkt te denken, zit er in pepermunt helemaal geen peper. De benaming verwijst enerzijds naar mentha (sterk ruikend) en anderzijds naar piperita (gepeperd, met een scherpe smaak). Het snoepje geeft dan ook een verfrissende adem terwijl het ook nog eens fris smaakt. Aan de basis van pepermunt ligt meestal de plant Mentha piperita, een plant die we ook in Frankrijk en Engeland al eens aantreffen. Hiernaast voegt men er ook nog suiker, gelatine, Arabische gom en pepermuntolie aan toe.

Welke pepermunt kopen?

Hoewel alle pepermunt er soms hetzelfde lijkt uit te zien, zijn er vaak toch ook een aantal belangrijke verschillen. Niet alleen op vlak van afmetingen, zoals de King pepermunt Mini bewijst, maar ook op vlak van samenstelling. Zo kan je bijvoorbeeld pepermunt kopen zonder toegevoegde suikers of kiezen voor een unieke textuur, waarbij we automatisch denken aan de pepermuntkussens van Schuttelaar. Welke pepermunt kopen? Dat is natuurlijk afhankelijk van jouw eigen voorkeuren.

Wilhelmina pepermunt kopen

De bekendste onder de pepermuntjes? Dat moet wel Wilhelmina pepermunt zijn! Je kan de Wilhelmina pepermunt kopen in een schuifdoosje, maar je kan ook de Wilhelmina pepermunt kopen in blik, in een zakje of in een rol. Het gaat om een product van de producent Fortuin. Wilhelmina pepermunt kopen is overigens iets heel speciaals. Wilhelmina pepermunt werd in 1892 immers speciaal gemaakt als eerbetoon voor prinses Wilhelmina. Wanneer we Wilhelmina pepermunt kopen, zijn we dan ook getuige van een majesteitelijke kwaliteit!