Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Katja

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Snoepsilo's van Katja kopen

De snoepsilo's van Katja zitten boordevol verantwoord lekkers. Het assortiment van Katja is natuurlijk heel ruim, maar vooral de zure matten doen het altijd wel goed. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat deze zuurtjes ook in onze online snoepgroothandel verkrijgbaar zijn. Liever geen snoepsilo's? Het snoepgoed van Katja is ook verkrijgbaar in handige snoepzakken en dit in uiteenlopende formaten.

Extra grote silo's met Katja Zure Matten

De Katja Zure Matjes worden gesmaakt door jong en oud. De Katja Zure Matjes bestaan uit fijne reepjes met een zure suikerlaag en een lekker smaakje. Katja Zure Matten komen dan ook in verschillende smaken, waarbij iedereen een eigen favoriet heeft. Denk daarbij aan Katja Zure Matten Framboos, Katja Zure Matten Aardbei, Katja Zure Matten Appel en Katja Zure Matten Cola. Daarnaast zijn er ook de Katja Zure Matten Regenboog. Deze Katja Zure Matjes zijn er voor wie niet kan kiezen tussen al dat kleurrijks van Katja.

Geschikt voor vegetariërs

De Katja Zure Matjes zijn steeds vrij van dierlijke gelatine. Hierdoor zijn Katja Zure Matten ook geschikt voor vegetariërs. Niet voor niets beschikken ze over het keurmerk van de European Vegetarian Union. De Katja Zure Matten komen in extra grote silo's met daarin 200 keer zuur snoepplezier. Hierdoor heeft u niet alleen ruimschoots voldoende Katja Zure Matjes, maar bovendien koopt u ze ook in aan de scherpste prijs.

Ander snoepgoed online kopen

Krijgt u er maar niet genoeg van en bent u op zoek naar meer zuur snoepgoed? Als online snoepgroothandel bieden wij natuurlijk meer aan dan louter Katja Zure Matjes. Wij bieden snoepgoed aan van verschillende merken en sommige van deze merken hebben natuurlijk ook lekkere zuurtjes in de aanbieding. Ontdek vooral zelf het ruime aanbod.