Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (3)
Vegetarisch
  1. Nee (3)
Prijs
  1. 31
    41
Merk
  1. Skittles (3)

Skittles

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Snoepzakken met Skittles kopen bij 4UStore

Skittles zijn ronde fruitsnoepjes met een laagje glazuur eromheen. Ze lijken een beetje op uit de kluiten gewassen Smarties-chocoladepastilles, maar het zijn compleet andere snoepjes. Eigenlijk bestaan ze vooral uit suiker en een beetje vruchtensap. Hoe dan ook zijn kinderen er helemaal gek op. Aanvankelijk was dat in Engeland en de Verenigde Staten zo, maar onder andere dankzij vele kinderfilms werden ze ook in Nederland heel populair. Bij ons kunt u een Skittles grootverpakking kopen zodat u altijd voldoende snoepjes voorradig heeft. Ze zijn ideaal voor de verkoop in de kantine, maar door hun scherpe prijs zijn ze ook geschikt voor de verkoop via vendingautomaten of in snoepwinkels.

Een Skittles grote zak van iedere soort

Er zijn verschillende soorten Skittles verkrijgbaar. In de originele rode verpakking zijn bijvoorbeeld de oranje, rode, gele, groene en paarse Skittles te vinden. Deze snoepjes hebben de smaak sinaasappel, aardbei, citroen, appel en druif. Vergis u niet: enkel in Europa hebben de groene Skittles een appelsmaak, terwijl ze in de Verenigde Staten inderdaad smaken naar limoen. In de verpakking Tropische Skittles vindt u dan weer oranje (mango en tangelo), groene (kiwi en limoen), roze (aardbei en blimbing manis), gele (banaan en bosbes) en blauwe (ananas en passievrucht) Skittles. En dan zijn er nog talloze andere smaakmixen, zoals de Bessen Skittles, de Smoothie Mix, de Chocolate Mix en de Dessert mix. Vrees echter niet want bij 4UStore vindt u voor al uw Skittles een grote zak boordevol snoepplezier.

Andere snoep kopen bij 4UStore

4UStore is een online snoepgroothandel waar u onder andere terecht kan voor een Skittles grootverpakking. Ook ander snoepgoed kunt u in onze webwinkel in bulk aanschaffen. Wij maken u graag wegwijs doorheen het assortiment.