Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (1)
Vegetarisch
  1. Ja (1)
  2. Nee (1)
Prijs
  1. 27
    54
Merk
  1. Venco (2)

Venco

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Rollen Venco topdrop kopen bij 4UStore

De Venco topdrop rol wordt bij 4UStore als grootverpakking verkocht. Elke besteleenheid bevat dan ook 36 keer zo’n heerlijke rol. Hiermee focussen we voornamelijk op grootverbruikers en de verkoop in bijvoorbeeld (sport)kantines. Elke Venco topdrop rol bevat ronde dropmedaillons met een uitgebalanceerde dropsmaak die langdurig blijft hangen.

Over de Venco topdrop rol

Met meer dan 135 jaar passie voor drop weten ze bij Venco maar al te goed hoe ze met hun Venco topdrop rol moeten imponeren. Iedere Venco topdrop rol bevat lekker veel topdrop, een snoepje op basis van salmiak en een zuiver dropextract. Venco topdrop hard zout is gewoon lekker voor wie op de bank zit, maar ook voor wie onderweg is en snel een snoepje kan gebruiken. De Venco topdrop is dan ook dubbel zo toegankelijk en past gewoon in de broekzak.

Alternatieven voor de Venco topdrop rol

Hoewel een Venco topdrop rol heerlijk is, bieden we toch een aantal alternatieven aan. Bijvoorbeeld voor wie op zoek is naar een minder zoute topdrop of voor wie op zoek is naar lekkere drop die geen gelatine afkomstig van varkenshuiden bevat. Op deze website vindt u een aantal goede dropalternatieven voor dit product. Bekijk bijvoorbeeld even onderstaande pagina's waar u alvast een aantal uitstekende producten terugvindt.