Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (2)
Vegetarisch
  1. Ja (5)
Prijs
  1. 28
    42
Merk
  1. Katja (5)

Katja

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Katja drop kopen bij 4UStore

Katja drop is drop zonder gelatine, maar net zo onweerstaanbaar als alle andere drop. Al 50 jaar lang maakt Katja Kokindjes drop en ook nu smaken ze nog steeds als vroeger. Natuurlijk heeft Katja drop ondertussen veel meer smaken in haar assortiment zitten. Fan van zoute drop? Dan zijn de Dropharingen een goed idee. Liever wat hardere drop? Ook harde Katja drop behoort tot de mogelijkheden. En hoewel Katja drop in zoveel smaken en uitvoeringen komt, is er één constante: Katja drop is altijd vrij van dierlijke gelatine.

Zachte Katja drop kopen bij 4UStore

De Kokindjes drop van Katja is natuurlijk de bekendste Katja drop. De Kokindjes drop is een zachte drop op basis van kleur- en smaakstoffen die rechtstreeks uit de kruidentuin komen. Kamille, salie en gentiaan zijn nadrukkelijk in de Kokindjes drop aanwezig. Bovendien is de Kokindjes drop nog eens vrij van gluten! Ook de Dropharingen, een school zoute dropvisjes, mogen we gerust een klassieker noemen. Het zijn wel niet zomaar zoute Dropharingen want ze zijn tegelijkertijd voorzien van een zoet suikerlaagje. Zoet, zout en drop: keer op keer zorgt het voor een ultieme smaakbeleving waar we maar van blijven smullen.

Harde Katja drop online kopen

Naast de zachte Katja drop is er natuurlijk ook nog de harde Katja drop. En als we het over harde Katja drop hebben, hebben we het natuurlijk over de Sallos. Sallos is een harde salmiakdrop met een heerlijke vulling. Bij Sallos Rfresh kiest u voor een frisse en krachtige vulling, terwijl Sallos Xtreme gevuld is met extra salmiak. Salmiakdrop met extra salmiak: kan het leven nog mooier zijn?

Grote hoeveelheden drop kopen bij uw online dropgroothandel

Bij 4UStore kiest u voor een online dropgroothandel waar u de lekkerste harde en zachte drop in grote hoeveelheden aanschaft. Zo kunt u de Kokindjes drop en de Dropharingen in zakken van 6 kilogram kopen. Daarnaast heeft u bij ons natuurlijk een ruime keuze die zich verder uitstrekt dan de producten van Katja. Bekijk naast de Katja drop dan ook zeker nog even de producten van volgende producenten: