Onze andere webshops

Snoepzakken

Foto-tabel Lijst

1-12 of 361

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 361

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Snoepzakjes kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kan je verschillende soorten snoepzakjes kopen. Het gaat om snoepzakjes die zich voornamelijk richten op de rechtstreekse consumentenverkoop. Op zoek naar navulling voor jouw snoepverkooppunt? Dan kies je beter voor snoep in kiloverpakkingen.

De zakjes snoep omvatten de bekende en minder bekende snoepproducten en zijn allemaal heel lang houdbaar. Ze hebben een beperkt gewicht en er is steeds aangegeven of ze al dan niet geschikt zijn voor vegetariërs. Een verjaardagsfeestje in jouw zaak? Dan zijn er ook de partyverpakkingen van Frisia!

Diverse soorten snoepzakjes online kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kan je diverse soorten snoepzakjes kopen. Het gaat om de klassieke zoete snoepjes van Candy Top, Katja, Red Band, Klene en vele anderen. Niet alleen zijn er deze echte zoetertjes, maar ook zure matten, munten of de kogels van Napoleon zijn bij ons gewoon verkrijgbaar. Bij sommige snoepzakjes zijn de snoepjes individueel verpakt, zoals bij de Fruit Toffees van Van Melle of de beroemde Napoleon kogels. Fan van drop en drop bestellen? Dan zijn er ook snoepzakjes met (munten)drop van Venco beschikbaar. Neem vooral zelf een kijkje in het ruim assortiment snoepzakjes van 4UStore. Kijk steeds goed na hoeveel zakjes in een doos begrepen zijn, want zoals steeds strooien we extra gul met snoep in het rond.

Meer dan alleen zakjes snoep

In de categorie snoepzakjes vind je ook meer dan alleen snoepzakjes terug. De beroemde Skittles komen bijvoorbeeld veel liever in hun doosjes. Natuurlijk vind je in die doosjes wel snoepzakjes terug. Hetzelfde zien we ook terug bij de Zeeuwse Roomboter babbelaars die blikken boven snoepzakjes verkiezen of bij de snoepjes van Autodrop.

Het toont aan dat we ons bij 4UStore nooit laten beperken. Je kunt bij ons terecht voor al je groothandel snoep. Het aanbod aan snoep is dan ook heel ruim te noemen. Vind je onverhoopt toch een type snoepgoed niet terug? Neem dan contact met ons op. De klant maakt immers het assortiment, zoals wij het hier wel eens zeggen.