Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Zwarte thee

Subcategorieën

Foto-tabel Lijst

1-12 of 35

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 35

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Zwarte thee kopen bij 4UStore

Zwarte thee is een thee die wordt gemaakt op basis van de zwaar geoxideerde bladeren van de theeplant. Hierdoor is de smaak over het algemeen wat sterker dan bij theesoorten op basis van lichter geoxideerde theebladeren. Zwarte thee heeft het voordeel dat de smaak langer behouden blijft en dat de thee hierdoor langer houdbaar is. Bij 4UStore kunt u verschillende blends met zwarte thee kopen. Ongeacht of u voor uw zwarte thee Pickwick de voorkeur geeft of voor uw zwarte thee Lipton verkiest: wij hebben een compleet assortiment en bieden steeds een passende oplossing aan.

Zwarte thee Lipton

Bij 4UStore kunt u zwarte thee kopen van uiteenlopende merken. Zo kunt u voor uw zwarte thee Lipton kiezen. Voor uw zwarte thee Lipton kiezen, is wat ons betreft een goede keuze. Met Lipton kiest u voor een thee van het grootste theebedrijf ter wereld. De theeplantages van Lipton werden als eerste gecertificeerd door Rainforest Alliance en het bedrijf heeft dan ook grote stappen gezet om het assortiment te verduurzamen. Voor uw zwarte thee Lipton kiezen, betekent bovendien dat u de keuze krijgt tussen verschillende topproducten, zoals Lipton Earl Grey Thee, Lipton Tea Exclusive Selection English Breakfast en Lipton Tea Exclusive Selection Earl Grey.

Zwarte thee Pickwick

Terwijl velen voor hun zwarte thee Lipton kiezen, zijn er anderen die voor hun zwarte thee Pickwick de voorkeur geven. Voor uw zwarte thee Pickwick kiezen, is inderdaad ook een goed idee. Vooral de zwarte thee Pickwick Slow Tea is een absoluut topproduct, verkrijgbaar in de uitvoering Smooth Grey en Royal English. Daarnaast zijn er speciale theeblends voor aan de ontbijttafel en is een deel van het assortiment fairtrade. Een verrukkelijke fairtradethee van Pickwick is bijvoorbeeld de Pickwick Professional English Original met een uniek karakter, een heerlijke smaak en een verleidelijke geur.

Meer dan alleen zwarte thee kopen bij 4UStore

Natuurlijk kunt u bij 4UStore zwarte thee kopen van andere merken dan Lipton en Pickwick, zoals Princess, Tea of Life en Bradley's. Het gaat eveneens om topproducten die een uitstekende keuze zijn voor op kantoor of in de kantine. Ook voor andere theebenodigdheden, zoals melk en suiker, kunt u bij ons terecht. Daarnaast hebben we een ruim theeassortiment en kunt u niet alleen zwarte thee kopen in deze webwinkel, maar ook ijsthee, groene thee en andere verrukkelijke drankjes. Op de onderstaande pagina's vindt u dan ook een greep uit ons assortiment terug.